Δείτε δηλώσεις από τους νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, για τη χειμερινή περίοδο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο AEL FC ARENA. Παρασκευάς Λυκούργος
«Δε θέλω να πω πολλά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ηλία Φυντάνη και ένα ακόμα ποιο μεγάλο στον κ. Κούγια, που με επέλεξαν να έρθω σε μιά από τις ποιο μεγάλες ομάδες της Ελλάδος. Ο κ. Ζιώγας σημαίνει πολλά για μένα γιατί με πίστεψε και με έφερε εδώ πέρα. Θα δώσω τα πάντα και την ψυχή μου για αυτήν την ομάδα».

Χρίστοφορ Χούμπτσεβ
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πάει παραπάνω στο Κύπελλο και να πάρει μία καλή θέση στο πρωτάθλημα».

Νεμάνια Μλαντένοβιτς
«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα την ΑΕΛ. Πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν σκέφτηκα καθόλου όταν μου είπαν να έρθω. Κοίταξα τι έκανε παλιά η ΑΕΛ το πρωτάθλημα που κατέκτησε και τα Κύπελλα και κατάλαβα ότι είναι μεγάλη ομάδα. Θα δείξω πολλά πράγματα στο μέλλον και πιστεύω ότι θα δώσω περισσότερα σε αυτά τα 2,5 χρόνια».

Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς
«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή. Νιώθω πολύ όμορφα από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Λάρισα, από την φιλοξενία όλων των ανθρώπων στα πεζοδρόμια στις καφενεία και στο γήπεδο. Αυτό που είδατε μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα από αυτά που μπορώ να δείξω στο μέλλον. Θα δώσω πολύ παραπάνω από αυτό που είδατε μέχρι τώρα».

Αλεξάνταρ Γκόϊκοβιτς
«Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Φιλοξενία είναι φοβερή. Θα κάνω ότι έκανα και στη Σερβία, τη δύναμη αυτή, με την καρδιά μου θα παίξω για την ομάδα. Περιμένω την ευκαιρία να δείξω το λόγο που ήρθα στην ΑΕΛ. Πιστεύω να δώσω πολλά για την ομάδα και τον κόσμο. Πρώτη μέρα εδώ είδα τον κόσμο, ο οποίος βοήθησε την ομάδα, όταν παίξαμε με την ΑΕΚ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top