Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Μασούρας, για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αν πιστεύατε πως θα κάνετε μια τέτοια εμφάνιση και να καταφέρνατε να πάρετε τη νίκη: 
«Από τη στιγμή που παίζαμε τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, σίγουρα πηγαίνουμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί παίζαμε στην έδρας μας και πιστεύω μ’αυτό τον κόσμο ήταν πολύ δύσκολο να χάσουμε το παιχνίδι. Παρότι που δεχθήκαμε πρώτοι γκολ βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα, ισοφαρίσαμε και στο τέλος καταφέραμε και πήραμε τη νίκη».

Πως κατάφερε η ΑΕΛ και βρήκε την δύναμη για την ανατροπή: 
«Όπως είπα και πριν παίζαμε στην έδρα μας κι έπρεπε να την υπερασπιστούμε για το δεύτερο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ισοφαρίσαμε πιέσαμε μετά η ΑΕΚ είχε μία φάση, το δοκάρι, από εκεί και πέρα δε νομίζω να είχε κάτι άλλο. Κάναμε τη φάση στο 92' και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη που είναι ένα 50% να πω για το επόμενο παιχνίδι».

Τι σκεφτόσουν την ώρα που έδιωξες την μπάλα στην ευκαιρία του Μασούντ: 
«Όταν έφυγε στην κόντρα η ομάδα της ΑΕΚ με το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ήταν δύσκολα τα πράγματα, από εκεί και πέρα η μπάλα πήγε στο δοκάρι, χτύπησε στον αντίπαλο κι ευτυχήσαμε να μην μπει και έπρεπε να διώξω τη μπάλα».

Είναι οδηγός αυτό το ματς και τι σας είπε ο προπονητής: 
«Ποτέ δεν είπαμε πως έχει τελειώσει η πρόκριση. Έχουμε ένα σκορ ασφαλείας από εκεί και πέρα θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top