Η γνωστοποίηση της είδησης ότι η NOVA έχει δώσει τα χέρια με άλλες έξι ΠΑΕ, πλην του ΠΑΟΚ που είχε ξεχωριστή συμφωνία, μόνο ευχάριστα δεν ήχησε στους παράγοντες των υπόλοιπων ομάδων. Αυτές οι ομάδες είναι οι Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΛ και Λεβαδειακός και κατόπιν αυτής της εξέλιξης έχει δημιουργηθεί έντονος εκνευρισμός από το γκρουπ ΠΑΕ που δεν έχουν βάλει την υπογραφή τους σε κάποια συμφωνία.

Κάτι τέτοιο ισχύει πολύ περισσότερο εναντίον των ομάδων που άνηκαν στο «γκρουπ των 12» (δηλαδή εκτός του Ολυμπιακού), καθώς είχε συμφωνηθεί σε συνάντηση που είχαν να κινηθούν ενωμένοι για το θέμα των τηλεοπτικών, ώστε όλοι μαζί να εξασφαλίσουν μια καλύτερη συμφωνία που δεν θα έβαζε προβλήματα σε ομάδες που δεν μπορούσαν να βρουν μεμονωμένες συμφωνίες.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν προτάσεις από το συνδρομητικό κανάλι και για άλλες ομάδες της Super League, εκείνες προτίμησαν να τις βάλουν στην αναμονή, για να διαπραγματευτούν όλες μαζί καλύτερους όρους.

Ωστόσο, οι χθεσινές εξελίξεις δημιούργησαν έντονο εκνευρισμό για το γεγονός ότι άλλα συμφωνούνται στο τραπέζι των συζητήσεων και άλλα έξω από τα γραφεία.

Πάντως γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει εκ νέου ραντεβού αυτού του γκρουπ των ομάδων για να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το τι ισχύει και τι όχι σε αυτό το θέμα βιωσιμότητας για πολλές ομάδες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top