Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας, με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Νίκος Γκόλιας:
«Σίγουρα όταν παίζεις με την ΑΕΚ και ειδικά οι αγώνες είναι διπλοί, πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος, πάρα πολύ προσεκτικός, γιατί το κάθε λάθος, που μπορεί να κάνεις μια στιγμή αδράνειας που ήταν ένα καθαρό φάουλ στον Αγκάνοβιτς και δεχτήκαμε το γκολ. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε ψυχικά αποθέματα, έδειξε μέταλλο μεγάλης ομάδας και καταφέραμε να κάνουμε για μένα μία μεγάλη ανατροπή και να πάρουμε ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό».

Είχατε μια καλή παρουσία:
«Σίγουρα κοιτάξαμε στα μάτια την ΑΕΚ. Είχα πει ότι θα τους σεβαστούμε αλλά δεν θα τους φοβηθούμε. Παίζαμε στο σπίτι μας, ήταν ο πρώτος αγώνας της σειράς και θέλαμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορέσουμε. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, πολύ θετικό, θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, αλλά δεν το καταφέραμε. Παρόλα αυτά κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε».

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο:
«Αυτό είναι κακό και για τις δύο ομάδες. Το ξέρουμε από την αρχή της χρονιάς. Ο αγωνιστικός χώρος την φετινή χρονιά δεν είναι πολύ καλός. Παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες στο ίδιο αγωνιστικό χώρο παίζανε. Πιστεύω ότι όποιος παρακολούθησε τον αγώνα είδε ένα καλό ποδόσφαιρο, όσο γινόταν να παιχτεί σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο και από τις δύο ομάδες. Ένα ανοιχτό παιχνίδι. Πιστεύω η χαρά των οπαδών. Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες. Καταφέραμε, ευτυχήσαμε να κερδίσουμε το ματς στο τελευταίο λεπτό, ήμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό και πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα γιατί ο επαναληπτικός αργεί στην Αθήνα, επομένως συγκεντρωμένα στη δουλειά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top