Οι παμπαίδες του Ντίνου Οικονόμου συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το αντίστοιχο πρωτάθλημα τους με σειρά φιλικών παιχνιδιών. Την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν 2 φιλικοί αγώνες με τις ομάδες της Πελασγιώτιδας και του Μύτικα. Οι μικροί αντεπεξήλθαν απόλυτα στις οδηγίες του προπονητή τους και δημιούργησαν ωραίες φάσεις και χαροποίησαν τους γονείς τους και τον κόσμο που τους παρακολούθησαν δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.
Αετοί - Νέοι ΑΕΛ...........97-59
Το Σάββατο οι έφηβοι στην συμμετοχή τους στους ημιτελικούς αγώνες του εφηβικού πρωταθλήματος Λάρισας ηττήθηκαν από τους Αετούς . Ήταν ανταγωνιστικοί για ένα 15λεπτο, αλλά η κούραση και η έλλειψη εμπειρίας τους λύγισε και η συμμετοχή πολλών παίδων μας στην ομάδα έφερε την ήττα αλλά τα παιδιά κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες για το νεαρό της ηλικίας τους.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 52-28, 73-43, 97-59.
Νέοι ΑΕΛ (Αμδίτης-Τηγανής): Σκριάπας, Τσιγάρας, Καναβούρας , Τσέλιος, Τσιγιέρας, Θεοχάρης, Ταμπάρης, Παπαδούλης, Ντεούδης , Μπονίτσης, Καλαμάκης.

Κρόνος Τυρνάβου-Νέοι ΑΕΛ................61-63
Την Κυριακή για το ανδρικό πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΘ οι έφηβοι και παίδες πλαισιωμένοι με δύο έμπειρους παίχτες (Γαβρογιάννης Β., Τηγανής Ν.) κατάφεραν μια ακόμα νίκη εκτός έδρας επί του Κρόνου Τυρνάβου με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο δείχνοντας ότι οι εμπειρίες που μαζεύουν την φετινή χρονιά γίνονται σιγά-σιγά πράξεις και ουσία εντός των γηπέδων. Οι έφηβοι και παίδες ήτανε προσηλωμένοι στο πλάνο του αγώνα και με την ενέργεια τους και το πάθος τους ικανοποίησαν προπονητές και γονείς.

Δεκάλεπτα: 15-11, 31-24, 49-41, 61-63.
Διαιτητές: Κοντογιάννης - Καραχρήστος

Ν. Νέοι ΑΕΛ (Αμδίτης-Βαγιόπουλος): Τηγανής, Θεοχάρης , Ταμπάρης ,Τσιγεράς, Γαβρογιάννης , Τσέλιος , Τσιγαράς , Μπονίτσης , Ντεούδης, Παπαδούλης , Σκριάπας , Καλαμάκης.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top