Απόψε στις 19:00 η ΑΕΛ Καναδά αντιμετωπίζει την ομάδα της Ρουμανίας για τον ορών ο γύρο του κυπέλλου της κλειστής διοργάνωσης MMSL. Οι ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές αυτή την περίοδο, με τον πρώτο αγώνα να κερδίζει η ΑΕΛ με 7-3 και τον δεύτερο η αντίπαλός της με 2-1. Ο δεύτερος αγώνας ήταν αμφιλεγόμενος όταν ο Σέρβις διαιτητής Γκόραν τιμωρήθηκε από την επιτροπή διαιτησίας επειδή ευνόησε τους Ρουμάνους. Ο διαιτητής απέβαλε απευθείας τον επιθετικό της ΑΕΛ Κιθ Άντριου επειδή χτύπησε τη μπάλα με το κεφάλι!! Το συμβάν είχε καταγραφεί σε βίντεο.
«Είναι ντροπή, ο Γκόραν είναι ντροπή και δεν έχει καμιά δουλειά να είναι διαιτητής. Ευχαριστώ και επιδοκιμάζω την επιτροπή και την οργάνωση των διαιτητών που ενήργησαν. Είναι αηδιαστικό που η διοργανώτρια έκλεισε τα μάτια της σ’ αυτό το γεγονός, αλλά και δεν εκπλήσσομαι», δήλωσε ο ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, ο οποίος ανακοίνωσε τους διαθέσιμους παίκτες.

Τερματοφύλακας: Σιντλόβσκι, Αμυντικοί: Πατσέκο, Μούσα, Ντ. Ολιβέιρα, Μέσοι: Σιμόες, Κέιμπραλ, Ντος Ρέις, Επιθετικοί: Άντριου, Μάρλοου
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top