«Όνειρα θερινής νυκτός τα περί αναβίωσης της κεντρικής διαχείρισης», λένε στη NOVA για την συνάντηση Λίγκας-COSMOTE TV και αποκαλύπτουν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ! Σχολιάζοντας τα ρεπορτάζ που αφορούν την συνάντηση της διοίκησης της Super League με εκπροσώπους της COSMOTE TV, όπως αναφέρει το sdna, στελέχη της NOVA τόνιζαν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ, εκ των οποίων 6 ΠΑΕ έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με το κανάλι της Κάντζας και ακόμη 2 βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών!
Μάλιστα, σύμφωνα με τα στελέχη της NOVA, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού!
Οι ίδιοι, εξάλλου, σχολίαζαν δηκτικά ότι «όσα ακούγονται περί αναβίωσης της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League είναι όνειρα θερινής νυκτός» και πρόσθεταν ότι «προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός ότι οι διοικούντες τη Super League που παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα, διαρρέουν τώρα τέτοιες ανακρίβειες όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της NOVA για 30 εκατ. ευρώ, πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top