Το συνδρομητικό κανάλι ζήτησε άμεση συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη μετά την άρνηση της Super League να πάρει πρωτοβουλίες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Άμεσο ραντεβού για το μεσημέρι της Πέμπτης (22/03) ζήτησε με επιστολή της από τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη η Nova, μετά την άρνηση της Super League να αναλάβει πρωτοβουλίες για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Με απαντητική επιστολή, η διοργανώτρια αρχή ξεκαθάρισε πως «δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα για την διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου», τόνισε πως «τέτοια γεγονότα συνέβαιναν και συμβαίνουν ανέκαθεν στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού» και σχολίασε πως ο μοναδικός υπεύθυνος για την διακοπή είναι ο κ. Βασιλειάδης.
Η Nova θα ζητήσει την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού η διακοπή του πρωταθλήματος επηρεάζει όλα τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου, τόσο των ομάδων, όσο και της ψηφιακής πλατφόρμας. Υπενθυμίζεται δε, ότι η σύμβαση της Super League με την Nova προβλέπει ρήτρα περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται, ποσό που μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί, αν η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνει μετά το Πάσχα.
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top