Από σήμερα Δευτέρα (26/03) ως την Τετάρτη (28/03) αναμένονται οι αποφάσεις σε τρεις υποθέσεις και φυσικά η απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για την επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος, με βάση και τα όσα θα προκύψουν στο έκτακτο Δ.Σ. της Superleague. 1. Κατ' αρχάς, θα βγει η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μετά την διακοπή του αγώνα για την ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη, καθώς και αυτή του Λούμπος Μίχελ.

2. Εκκρεμεί η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ και την είσοδο των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Ολυμπιακός που έχει εκτίσει τις δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, θέλει να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν, ζητώντας να ισχύσει η "αρχή της αναλογικότητας".

3. Τέλος, μέχρι την Τετάρτη (28/03) θα βγει και η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ μετά το ρολό ταμειακής που χτύπησε τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Όσκαρ Γκαρθία. Ο ΠΑΟΚ ζητάει να γίνει ξανά το ματς και να μην το πάρει ο Ολυμπιακός στα χαρτιά με 0-3, ενώ οι φιλοξενούμενοι να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top