Με Νίκη συνέχισαν τα Κορίτσια της ΑΕΛ για την προτελευταία αγωνιστική της Β' Φάσης Ομίλων Κορασίδων Α επί τής Α.Σ. Αργώ Βόλου με 3-1 σετ και κρατά την Πρώτη θέση του Ομίλου. Τα σετ 3-1 (26-24, 25-20, 21-25, 25-20)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ  (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΠΡΑΠΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ): ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΕΥΑ
ΒΕΛΕΣΙΩΤΗ ΕΛΙΖΑ, ΜΠΟΥΦΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ, ΠΑΡΖΙΓΚΑ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΡΙΑ(Α), ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΚΜΗΝΗ, ΑΚΡΙΒΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΒΕΛΕΣΙΩΤΗ ΕΥΗ, ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΒΑΡΝΑ ΔΑΝΑΗ (Λ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ(Λ), ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΜΑΙΜΑΡΗ ΣΟΦΙΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Την ήττα γνώρισαν οι Παγκορασίδες Β' της ΑΕΛ επι του Φιλαθλητικού Λάρισας με 0-3 σετ εντός έδρας. Οι αθλήτριες της Ομάδας μας έδειξαν ανταγωνιστικές και στα 3 σετ αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο.

Τη νίκη πέτυχαν σήμερα οι Παγκορασίδες Γ' της ΑΕΛ επι του Φιλαθλητικού Λάρισας με 3-2 σ' ένα γεμάτο παιχνίδι που διάρκειας 2 ώρες και 30 λεπτά. Το ματς ήταν Συγκλονιστικό και από της δύο πλευρές με δυνατές φάσης και με ένα Γυμναστήριο γεμάτο κόσμο.

Φιλική συνάντηση είχαν οι Ακαδημίες της ΑΕΛ το Σάββατο 03 Μαρτίου 2018 με την Ομάδα της Πελασγιώτιδας. Οι Προπονήτριες των Ακαδημιών της ΑΕΛ Ευτυχία Κολοβέτσιου και Βούλα Κοντογιάννη και μαζί με την Προπονήτρια της Πελασγιώτιδας Σοφίας Σαμουρέλη έδωσαν την χαρά στα κορίτσια για παιχνίδι και διασκέδαση στο Βόλεϊ. Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι και κάτω απο της Οδηγίες απο της Προπονήτριες έπαιξαν δυνατά σετ. Ευχαριστούμε την Προπονήτρια της Πελασγιώτιδας και το σωματείο που έφερε της Ακαδημίες της για το τουρνουά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top