Για την τελευταία αγωνιστική της Β' Φάσης τον Κορασίδων Α η Ομάδα της ΑΕΛ κέρδισε εκτός έδρας επι του Φ.Σ.Αμπελώνα με 1-3 σετ. Έτσι η Ομάδα της ΑΕΛ έκλεισε και αυτή την Φάση στην Πρώτη Θέση και πέρασε στους 16 του πρωταθλήματος τον Κορασίδων Α.

Τα σετ 1-3 (9-25, 11-25, 25-23, 20-25) Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ Κορασίδων Α (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΠΡΑΠΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ): ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΕΥΑ, ΒΕΛΕΣΙΩΤΗ ΕΛΙΖΑ(Α), ΜΠΟΥΦΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΑΚΡΙΒΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΒΕΛΕΣΙΩΤΗ ΕΥΗ, ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ(Λ), ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΜΑΙΜΑΡΗ ΣΟΦΙΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (Λ)

Με την τρίτη συνεχόμενη νίκη αυτή την φορά εκτός έδρας μέσα στην Αγία με την Ομάδα του Ερμή Αγίας είχαμε για τις Παγκορασίδες Γ της ΑΕΛ με 1-3 σετ.
Η Προπονήτρια της Ομάδας μας Σταυρούλα Καμπουρογιάννη στο τέλος του Αγώνα έδειξε ικανοποιημένη από όλες της Αθλήτριες της ομάδας μας.

Οι Ακαδημίες της ΑΕΛ Βόλεϊ έδωσαν το παρών στο 3ο τουρνουά Ακαδημιών Βόλεϊ του ΑΟ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ που πραγματοποιήθηκε στο 7ο Γυμνάσιο Λάρισας με την συμμετοχή 4ων Ομάδων των ΑΟ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ , ΑΕΛ , ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ , ΑΘΛΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ. Οι Προπονήτριες της ΑΕΛ Ευτυχία Κολοβέτσιου και Βούλα Κοντογιάννη έδειξαν στις Μικρές αθλήτριες μας την χαρά του παιχνιδιού και του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ . Από την πλευρά των παιδιών της ΑΕΛ χάρηκαν το παιχνίδι και την δράση του Τουρνουά.
Το Τμήμα Βόλεϊ της ΑΕΛ ευχαριστεί την Ομάδα της ΑΟ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ και την Προπονήτρια της Ομάδας Σοφίας Σαμουρέλη και το Σωματείο και τον Πρόεδρο της Ομάδος για την άρτια διοργάνωση του εν λόγου Τουρνουά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top