Χάνει τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Φατιόν Άντονι, που έφτασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες, εξέτισε και επιστρέφει στη ρεβάνς με ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, ο Εμάνουελ Περόνε. Τέλος στο όριο καρτών για το Κύπελλο, με τρεις, βρίσκονται ο Λεοζίνιο και ο Φερνάντο Γουάλας.
Για το πρωτάθλημα της Superleague τα παιχνίδια στα οποία δεν θα αγωνιστούν για την ΑΕΛ οι τιμωρημένοι, Βαγγέλης Μόρας, Γιάννης Μασούρας, Φατιόν Άντονι, Νίκολα Ζίζιτς και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς. Δείτε πότε θα εκτίσουν τις ποινές τους οι πέντε τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Ο Βαγγέλης Μόρας, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έφτασε τις επτά κίτρινες κάρτες και έτσι δηλώθηκε να απουσιάσει στους δύο αγώνες των «βυσσινί» με ΠΑΣ Γιάννινα εκτός, για την 28η αγωνιστική και Ξάνθη εκτός, για την 29η αγωνιστική. Ο Γιάννης Μασούρας στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 28η αγωνιστική.
Θυμίζουμε ότι ο Φατιόν Άντονι, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έφτασε τις δεκατρείς κίτρινες κάρτες και έτσι δηλώθηκε να απουσιάσει στους δύο εκτός έδρας αγώνες των «βυσσινί» με ΠΑΣ Γιάννινα για την 28η αγωνιστική και Ξάνθη για την 29η αγωνιστική. Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νίκολα Ζίζιτς στο εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στους εκτός έδρας αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 28η αγωνιστική και με Ξάνθη για την 29η αγωνιστική. Τέλος τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς στο εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, για την 29η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδας την σεζόν 2017-2018
Εμάνουελ Περόνε 4
Φατιόν Άντονι 4 (χάνει τον αγώνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο)
Λεοζίνιο 3
Φερνάντο Γουάλας 3
Βασίλης Ρέντζας 2
Θωμάς Ναζλίδης 2
Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς 2
Μάρκο Γιοβάνοβιτς 1
Σάντι Κρίζμαν 1
Νίκος Γκόλιας 1
Γιάννης Μασούρας 1
Χρίστοφορ Χούμπτσεβ 1
Νίκολα Ζίζιτς 1
Μλάντεν Μπόζοβιτς 1
Κώστας Θεοδωρόπουλος 1

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στην Superleague την σεζόν 2017-2018
Φατιόν Άντονι 14 (θα εκτίσει με ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη)
Φερνάντο Γουάλας 8
Νίκολα Ζίζιτς 7 (θα εκτίσει με ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη)
Βαγγέλης Μόρας 7 (θα εκτίσει με ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη)
Νίκος Γκόλιας 6
Εμάνουελ Περόνε 5
Σάντι Κρίζμαν 5
Μίλος Ντέλετιτς 5
Αντνάν Αγκάνοβιτς 4
Βασίλης Ρέντζας 4
Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς 4 (θα εκτίσει με Ξάνθη)
Γιάννης Μασούρας 4 (θα εκτίσει με ΠΑΣ Γιάννινα)
Μλάντεν Μπόζοβιτς 3
Θωμάς Ναζλίδης 2
Χρίστοφερ Χούμπτσεβ 2
Λεοζίνιο 2
Μάρκο Γιοβάνοβιτς 2
Νεμάνια Μλαντένοβιτς 1
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top