Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, όμως όλοι είδαν ποια ομάδα άξιζε να κερδίσει και είμαστε βέβαιοι ότι ο φίλος μας ο κ. Πανόπουλος θα ανάψει ένα κεράκι στον Άγιο Ζίφκοβιτς για τα πέντε ανεπανάληπτα τετ α τετ που καθάρισε. Εκείνο που μας στενοχώρησε όμως είναι ότι μια από τις καλύτερες ομάδες παραδοσιακά τα τελευταία 27 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι δυνατόν με τον γενικό αρχηγό της τον Γιάννη Παπαδημητρίου μπροστά στον γνωστό Φωτιάδη (4ο διαιτητή) να δίνει εντολή να εξαφανιστούν τα μπολ μπόις μόλις η Ξάνθη πέτυχε το γκολ.
Γι αυτό είμαστε ΑΕΛ, γιατί αυτό δεν το έχουμε κάνει ποτέ, ακόμη κι όταν δίναμε αγώνες για την επιβίωση μας.
Όσο για τους τέσσερις διαιτητές, ρε παιδιά 7 κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη σε ένα  φάουλ που δεν υπήρξε ποτέ και μία μόνο κίτρινη κάρτα στην συμπαθή ομάδα της Ξάνθης, μιλάνε από μόνα τους.
Όταν κερδίζουμε οι καθυστερήσεις είναι τουλάχιστον 5 λεπτά, αλλά όταν χάνουμε κι έχουν γίνει τόσοι τραυματισμοί κι έχουν γίνει τόσες αλλαγές παικτών, είναι αδιανόητο οι καθυστερήσεις να είναι μόνο 3 λεπτά, αντί για τουλάχιστον 6.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα και στους προπονητές μας για την υπέροχη προετοιμασία και το υπέροχο κοουτσάρισμα.
Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η ΑΕΛ μας επανέρχεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους παίκτες και την εικόνα που της αξίζει.
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top