Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έγινε στους Ζωσιμάδες. Αναλυτικά ο Σωτήρης Αντωνίου
«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά προβλήματα. Υπήρχε ψυχολογική κούραση από το ματς με την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό. Έπρεπε να δώσουμε ένα κίνητρο σήμερα στα παιδιά. Είχαμε τραυματισμούς, τιμωρίες, 2 αναγκαστικές αλλαγές και δύσκολο έργο. Δείξαμε ομάδα με μέταλλο, όμως. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε το διάστημα που είμαστε με τα παιδιά. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπάθησαν αρκετά, μέχρι το 85 δεν απειληθήκαμε και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Όποιος σκόραρε σήμερα θα κέρδιζε. Συγχαρητήρια για την  προσπάθεια και τη νοοτροπία που δείχνουν τα παιδιά. Απομένουν 2 παιχνίδια, θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα και η ΑΕΛ του χρόνου θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα».

Για το πόσο εύκολο ήταν να παίξουν μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ: 
«Ήταν δύσκολο, γιατί έπρεπε να βρούμε κίνητρο. Όπως αγωνιστήκαμε, θεωρώ ότι το καταφέραμε ψυχολογικά. Γι’ αυτό είπα συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ήταν μεγάλη η στενοχώρια που χάθηκε ένας τελικός. Τα πιο πολλά είναι νέα παιδιά, έχουν μέλλον και συμβόλαια, με σωστή διαχείριση του υλικού θα έχουμε καλύτερο μέλλον».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top