Τη νίκη πέτυχε για ακόμη μία φορά η ΑΕΛ Ανδρών Βόλεϊ επί της συμπολίτισσας ΕΑΛ με 2-3 στο "εκτός έδρας!" παιχνίδι στο Αλκαζάρ. Οι βυσσινί που παρατάχτηκαν με την απουσία των Κώστα Μαντάρα και Δημήτρη Κοτίτσα (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) αλλά και του διεθνή Θοδωρή Δορδοκίδη (προετοιμασία με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ εν όψη Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος CEV στη Τσεχία) κατάφεραν και επικράτησαν εύκολα στο tie break εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του αντιπάλου. Η έναρξη του αγώνα έδειξε πως θα είναι ένα χαλαρό απόγευμα για τους παίχτες της ΑΕΛ νικώντας το πρώτο σετ με άνεση 12-25.Διαφορετική γνώμη είχαν όμως οι αντίπαλοι οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τη χαλαρότητα που επικράτησε στο δεύτερο σετ και κατάφεραν την ισοφάριση με 25-19.Η εξέλιξη του δεύτερου σετ ταρακούνησε τους βυσσινί και αντέδρασαν ουσιαστικά επικρατώντας εύκολα στο τρίτο σετ με 16-25 παρά τα αρκετά λάθη. Δυστυχώς στο τέταρτο σετ και ενώ οι βυσσινί προηγούνταν με 17-22 έχοντας την ευκαιρία να δώσουν τέλος στο ματς υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης που τους οδήγησε στην απώλεια του με 27-25.Στο tie break η ΑΕΛ επιβλήθηκε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία οδηγώντας το σετ καθ όλη τη διάρκεια και κατακτώντας το με 11-15. Η λήξη του πρωταθλήματος βρίσκει την ΑΕΛ αήττητη στον δεύτερο γύρο με πολύ καλύτερες στατιστικές σε σχέση με τον πρώτο αλλά και να τερματίζει δεύτερη στον θεσμό του κυπέλλου!

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Νίκος Καλαθάς δήλωσε:
Η ομάδα μας έκλεισε τη σεζόν με μία ακόμη νίκη σε ένα παιχνίδι με 5 σετ που έκανε τους παίχτες και των δυο ομάδων να το χαρούν αλλά συγχρόνως αποτέλεσε και ένα είδος ανταμοιβής των φίλαθλων που ήταν στο πλευρό μας όλη τη σεζόν και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.Ήταν ένας πολύ καλός δεύτερος γύρος,πετύχαμε σχεδόν το απόλυτο σε βαθμολογία,αλλά δεν έφτασε για να οδηγηθούμε στα baraz ανόδου.Είμαι περήφανος και ικανοποιημένος από τους παίχτες μου που με τόσες έκτακτες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν φέτος σταθήκαν και πάλεψαν για τη φανέλα μέχρι το τέλος, παιδιά σας ευχαριστώ , κάνατε μια πολύ καλή προσπάθεια!

ΕΑΛ - ΑΕΛ 2-3 (12-25,25-19,16-25,27-25,11-15)

ΑΕΛ (Ν.Καλαθάς): Βασιλάκος, Αλεξόπουλος, Βουτυρίτσας, Τσιώλης, Ισλαμάι, Παπαστεργίου, Ματούλας ,Αρχοντής, Σιαμιώτης, Κόκκας, Γρούσπας, Τριανταφύλου, Μωυσιάδης
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top