Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΑΕΚ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Νίκος Γκόλιας
«Δεν ξέρω τι να σου πω. Αυτό που νιώθω μέσα μου είναι ένα κενό. Όπως καταφέραμε κερδίσαμε στην έδρα μας στο τελευταίο λεπτό, σήμερα μας το πήρε πίσω. Να πούμε μπράβο για την προσπάθεια, δεν πειράζει, εμένα δεν μου αρκεί προσωπικά. Θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε το μεγάλο άλμα, να πάμε στον τελικό, το δείξαμε σήμερα. Δώσαμε τα πάντα και πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα μου ούτε για το πως αισθάνομαι, ούτε για το γκολ που τρώμε αλλά πάλι εμείς είμαστε οι παθόντες γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο και δυστυχώς σήμερα εμείς είμαστε η παθών. 

Τι συνέβη στο τέλος:
Εγώ θα πω αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όπως είπα και πριν όπως καταφέραμε κερδίσαμε στην έδρα μας, έτσι σήμερα χάσαμε. Είδα και στο βίντεο ότι επιτεθήκαμε στη φάση του αλλά το χάρισμα, η ικανότητα του παίκτη τον έκανε να βάλει αυτό το εκπληκτικό γκολ. Ήταν να γίνει. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πιστεύω ότι αξίζαμε να είμαστε στον τελικό. Τα δώσαμε όλα και φεύγουμε με ένα κενό και μία πικρία».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top