Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, μετά το 1-0 του ΟΑΚΑ, στην συνέντευξη Τύπου, αλλά και λίγο νωρίτερα μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Σωτήρης Αντωνίου
«Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κάνανε ένα απόλυτο ματς από άποψη τακτικής. Αποδείχθηκε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και δείξαμε ότι έπρεπε να είμαστε στον τελικό. Είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε στο σκορ απέναντι σε μία ομάδα που είχαμε κλείσει τους χώρους της. Είχαμε και με τον Κριζμάν και με τον Ντέλετιτς να πετύχουμε ένα τέρμα. Θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Από στατικές φάσεις κυρίως υπήρξε πίεση. Μας αφήνει μεγάλη πικρία ο αποκλεισμός της ομάδας στο 94’ αλλά οι ποδοσφαιριστές μου τίμησαν την φανέλα της ΑΕΛ και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία στο Κύπελλο. Στο μέλλον θα έχει την ευκαιρία να παίξει έναν ημιτελικό και να πάρει το Κύπελλο».

Για το αν η εμφάνιση αποτελεί υποθήκη: 
«Η ΑΕΛ έχει αρκετά νέα παιδιά με πολύ μέλλον. Είναι μία ομάδα που στην πάροδο του χρόνου θα ξαναγίνει μία μεγάλη ΑΕΛ. Σήμερα ήταν μία μεγάλη ώθηση για όλους».

Για το αν μόνο έτσι θα μπορούσε να αποκλειστεί η ΑΕΛ: 
«Μόνο από στατικές φάσεις. Αντέξαμε, η τύχη μερικές φορές δεν είναι με το μέρος σου. Νομίζω η σημερινή εμφάνιση της ΑΕΛ και η πορεία της είναι η αρχή».

Για την τακτική: 
«Ο αγώνας Κυπέλλου σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος είναι άλλη υπόθεση. Επιλέξαμε αυτή την τακτική, αν ήμασταν πιο εύστοχοι θα μιλάγαμε για μία μεγάλη πρόκριση στον τελικό».

Αναλυτικά ο Σωτήρης Αντωνίου στο συνδρομητικό κανάλι :
«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδωσαν την ψυχή τους, τίμησαν τη φανέλα της μεγάλης ΑΕΛ και έκαναν ένα τακτικά άριστο ματς απέναντι σε μια μεγάλη αντίπαλο, την ΑΕΚ. Νομίζω το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί ως το 70' είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Είναι άδικο για την προσπάθειά μας. Η ΑΕΛ όμως είναι μια μεγάλη ομάδα, κοίταξε την ΑΕΚ στα μάτια μέσα στο ΟΑΚΑ. Θέλω να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά, η στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ σίγουρα δεν είναι η καλύτερη αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα και την προσπάθεια των παικτών μου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top