Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη, στην συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου. Αναλυτικά ο Σωτήρης Αντωνίου
«Η ομάδα μου θεωρώ πως έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση όπως έπαιξε σήμερα στα Πηγάδια. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει το σημερινό παιχνίδι βάση ευκαιριών. Η ΑΕΛ έχει ένα ποιοτικό στυλ παιχνιδιού της κατηγορίας. Το δείχνουν άλλωστε και οι αριθμοί. Παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Καθοριστικός παράγοντας του παιχνιδιού ήταν η αποβολή του Γκόλια που δεν ήταν κόκκινη κατά την άποψη μου. Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε. Η ομάδα τη Ξάνθης βρήκε πιο πολλούς χώρους και τελικά έφτασε στο γκολ από μια στημένη φάση. Είχαμε πολλές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Γιατί πρέπει να τους δίνουμε συγχαρητήρια και όταν δεν κερδίζουν αλλά παίζουν καλά. Έχουμε πολύ καλό έμψυχο υλικό και με τις ποιοτικές προθήκες θα δούμε μια καλύτερη ΑΕΛ τη νέα σεζόν».

Για τις αλλαγές που δεν έγιναν…
«Τα παιδιά που είχαμε στον πάγκο τα περισσότερα εξ΄ αυτών δεν είχαν καμία συμμετοχή στη Super League και θεώρησα πως έπρεπε να μείνουν στον πάγκο με βάση και την εξέλιξη της αναμέτρησης».

Για τον Μπόζοβιτς
«Ήταν τραυματίας και για τον λόγο αυτό δεν μπήκε στην αποστολή. Παραμένει ποδοσφαιριστής της ομάδας μας».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top