Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Νέα», οι καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για χειραγωγημένα ματς, όπως το ΟΦΗ-Αιγινιακός 6-0 (4-0 ημίχρονο) στις 12/11/2017, μπορεί να επηρεάσουν την κρητική ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως ο πρόεδρος του Αιγινιακού είχε αποκαλύψει πως χρηματίστηκε για το Άρης-Αιγινιακός (5-0), ενώ κάτι παρόμοιο συνέβη και στο ΟΦΗ-Αιγινιακός. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, ώστε να διερευνηθεί αν όντως υπάρχουν αδικήματα δωροδοκίας-δωροληψίας και αλλοίωση αποτελέσματος. «Το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο) για την έκδοση και πληρωμή των εισιτηρίων παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού, έχει εκδοθεί στο όνομα παράγοντα που μετείχε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στο ΔΣ του ΟΦΗ», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορταζ. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, όταν ο φάκελος φτάσει στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, να υπάρξει υποβιβασμός για τον ΟΦΗ...

*Στον ΟΦΗ δηλώνουν άγνοια για το δημοσίευμα που θέλει την ομάδα να κινδυνεύει με υποβιβασμό λόγω χειραγώγησης ματς και δηλώνουν σίγουροι πως όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, θα αποτύχουν.
«Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι μ' αυτά που γράφουν και έτσι όπως τα γράφουν, καρφώνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα, άλλων», αναφέρουν αρχικά στον ΟΦΗ απατώντας στο δημοσίευμα των «Νέων» για το ότι η ομάδα του Ηρακλείου κινδυνεύει με υποβιβασμού λόγω χειραγώγησης του ματς με τον Αιγιανιακό. «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, για την υπόθεση αυτή, από καμία αρμόδια αρχή. Ο ΟΦΗ είναι πρώτος γι αυτό και τον χτυπάνε. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέσα στο γήπεδο, εκεί που όπως έχουμε δείξει, απαντάμε. Και μάλιστα σκληρά. Ο κόσμος του ΟΦΗ να μην παρασύρεται από ανοησίες, που μόνο σκοπό έχουν να μας αποπροσανατολίσουν από το στόχο μας. Θα αποτύχουν πανηγυρικά», καταλήγουν οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου.
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top