Ανοιχτές προπονήσεις και δοκιμές για κοπέλες (γεννηθείσες μεταξύ 2002 - 2010) θα πραγματοποιούνται μέχρι τα μέσα Ιουνίου στα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γυναικών της Α.Ε.Λ. Η συμμετοχή στις προπονήσεις παρέχεται δωρεάν και στόχο έχουν να δώσουν την δυνατότητα στις νεαρές αθλήτριες αλλά και στους γονείς αυτών να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν το Γυναικείο Ποδόσφαιρο και τα οφέλη της ενασχόλησης με αυτό. Επίσης η ομάδα απευθύνει κάλεσμα στους γυμναστές των σχολείων της πόλης μας, να δημιουργήσουν ομάδες κοριτσιών για να αγωνιστούν σε φιλικούς αγώνες με αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα της Ακαδημίας Γυναικών. Οι ανοιχτές προπονήσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη 24 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενες για συμμετοχή στις ανωτέρω δραστηριότητες, πρέπει να απευθύνονται για συνεννόηση στα γραφεία του τμήματος ποδοσφαίρου (Θύρα 3, Στάδιο Αλκαζάρ 4-7μ.μ.) ή με τον προπονητή του τμήματος Βασίλη Πάνο στο 6978553388.

Παράλληλα στα πλαίσια για την ανάπτυξη του αθλήματος η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ ανοίγει τις πόρτες του σταδίου Αλκαζάρ και προσκαλεί μαθητές και μαθήτριες να παρευρεθούν αυτήν την Κυριακή 22 Απριλίου στο στάδιο Αλκαζάρ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας και να γνωρίσουν από κοντά το Γυναικείο ποδόσφαιρο. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσεις στις 16:30.

Από την αναμέτρηση με την Γλυφάδα και για τα εναπομείναντα τρία εντός έδρας παιχνίδια, το εισιτήριο εισόδου θα αποτελεί και λαχνό για την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία αγωνιστική, στις 20 Μαΐου στον αγώνα με τις Αμαζόνες Δράμας. Τα δώρα της λαχειοφόρου θα είναι ένα XIAOMI Smartphone Redmi 4A (5" HD, 4G, 2GB/16GB, 4 Core, 13MP, Dark Gray)  και ένα Tablet Bitmore MobiTab10S (3G/IPS Black 16GB/2GB).
Η ΑΕΛ ευχαριστεί τo κατάστημα ηλεκτρονικών MicroCheap Computers που βρίσκεται στα Φάρσαλα επί της Λαρίσης 13, το οποίο μπορεί και προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία όσο και της επιχείρησης λιανικής πώλησης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top