Σημαντική νίκη στο AEL FC ARENA πήρε η ΑΕΛ, καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με σκορ 4-2, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με γκολ στο 38' δευτερόλεπτο, με το Μόραρ. Η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη μετά το γκολ που δέχθηκε, έφτιαξε φάσεις και πέτυχε τέσσερα γκολ. Η ισοφάριση για την ΑΕΛ, στο 9ο λεπτό, με τον Μιλοσάβλιεβιτς. Η ανατροπή έγινε με εκτέλεση κόρνερ από Ντέλετιτς ο Γκόλιας με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες στο 21ο λεπτό, όταν ο Μάρκους Πάουλο είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Σκουλά για μαρκάρισμα στον Μασούρα. Ο Ναζλίδης με εκτέλεση πέναλτι α λα Πανένκα έκανε το 3-1 στο 42 λεπτό. Ο Χούμπτσεφ έκανε τη σέντρα και ο Αγκάνοβιτς ανενόχλητος από κοντά με κεφαλιά έκανε το 4-1 στο 57ο λεπτό, ενώ ο Μασούρας με αυτογκολ στο 61 έκανε το τελικό 4-2. Πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής βρίσκεται η ΑΕΛ.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Ντέλετιτς (80’ Μπάλλας), Αγκάνοβιτς (62’ Περόνε), Γκόλιας, Ζίζιτς, Μασούρας (70΄Μλαντένοβιτς), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μόρας.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Ντίας, Μοράρ, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μπράβο (63’ Ρότσα), Γιαννιώτης, Κλέσιο (80΄Βασιλούδης).

Οι φάσεις του ΑΕΛ-Παναιτωλικός
Σουτ του Αγκάνοβιτς μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κυριακίδης απομάκρυνε στο 4 λεπτό.
Γκολ για την ΑΕΛ.  Ο Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 9 λεπτό.
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με το Γκόλια στο 14 λεπτό. Εκτέλεση κόρνερ από Ντέλετιτς ο  Γκόλιας με γυριστή κεφαλιά σε κόρνερ της ΑΕΛ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Κόκκινη κάρτα στο Μάρκος Πάουλο του Παναιτωλικού στο 21 λεπτό.
Ευκαιρία για την ΑΕΛ με το Μασούρα, έφυγε στην αντεπίθεση έκανε το σουτ άουτ, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων στο 27 λεπτό.
Σουτ του Αγκάνοβιτς για την ΑΕΛ ψηλά άουτ στο 30 λεπτό
Σουτ του Ντέλετιτς για την ΑΕΛ σώζει ο Κυριακίδης στο 34 λεπτό.
Ο Μασούρας για την ΑΕΛ έκανε τη σέντρα σουτ από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη στο 38 λεπτό.
Εκτελεί ο Ναζλίδης για την ΑΕΛ το πέναλτι και γκολ για την ΑΕΛ στο 42 λεπτό.
ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με τον Αγκάνοβιτς στο 57 λεπτό. Ο Χούμπτσεφ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αγκάνοβιτς από κοντά με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Γκολ για τον Παναιτωλικό με αυτογκόλ για την ΑΕΛ ο Μασούρας προσπάθησε να απομακρύνει με κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά στέλνει στα δίχτυα του Μπόζοβιτς στο 61 λεπτό.
Σουτ του Ντέλετιτς για την ΑΕΛ απομακρύνει ο Κυριακίδης στο 71 λεπτό.
Σουτ του Ντίας για τον Παναιτωλικό μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε έφυγε άουτ στο 82 λεπτό
Σουτ του Περόνε για την ΑΕΛ, απέκρουσε ο Κυριακίδης στο 85 λεπτό.
Ευκαιρία για την ΑΕΛ με το Μλαντένοβιτς να κάνει το σουτ και τον Κυριακίδη να σώζει στο 86 λεπτό.
Σουτ του Φατιόν για την ΑΕΛ, μπλοκάρει εύκολα ο Κυριακίδης στο 88 λεπτό.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top