Δείτε αναλυτικά τι είπε ο αμυντικός της ΑΕΛ, Άγγελος Καρατάσιος, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Άγγελος Καρατάσιος
Σιγά σιγά παίρνεις χρόνο στα πόδια σου και σε ματς που καίνε. Σήμερα μπήκες αλλαγή, σ' ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ, αν και δεν διεκδικούσε κάτι βαθμολογικά, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν άντεξε τελικά με 10 παίκτες:
«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίρνω ευκαιρίες, έστω και στο τέλος και ειδικά τώρα που με χρειάστηκε η ομάδα, μετά την κόκκινη κάρτα του Γκόλια. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι δείξαμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια, καθώς είχαμε τρεις-τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Μείναμε με 10 παίκτες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, δεν τα καταφέραμε, από μια αδράνεια δεχθήκαμε το γκολ».

Η ομάδα σου έδειξε καλό πρόσωπο, αυτό είναι ένα μήνυμα για την συνέχεια;
«Σίγουρα δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, παρόλο τις απουσίες που είχαμε, 10 παίκτες βασικοί. Αυτό θεωρώ ότι είναι σημαντικό για την συνέχεια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top