Δείτε τις δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΛ, που έγινε στο ΟΑΚΑ. Μιχάλης Μπακάκης
«Χάρηκε ο κόσμος μας, ήταν φανταστικό αυτό που έγινε σήμερα. Σκοράραμε με ένα πανέμορφο ψαλιδάκι του Λάζαρου στο τέλος, παλέψαμε πολύ σε όλο το παιχνίδι, θέλαμε το γκολ, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και ήμασταν πολύ καλύτεροι από την ΑΕΛ. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν προσπαθείς μέχρι το τέλος μπορείς να τα καταφέρεις. Ο κόσμος μας στήριξε από την κερκίδα μέχρι το γκολ στο τελευταίο λεπτό και είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση στον τελικό. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, είχαμε χάσει με 2-1 στο πρώτο ματς, δεν έμπαινε η μπάλα μέσα σήμερα, χαμένες ευκαιρίες αλλά η ΑΕΚ παλεύει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, αυτό κάναμε σήμερα, αυτό κάνουμε όλη τη χρονιά, είναι ένα σημείο που μας κάνει διαφορετικούς από τις άλλες ομάδες. Το μέταλλο του νικητή της ΑΕΚ, το βλέπετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε ολόκληρη την φετινή σεζόν. Και οι δύο ομάδες τώρα θέλουν το Κύπελλο, πέρυσι το χάσαμε έτσι όπως το χάσαμε, φέτος μπορούμε να πάρουμε τη ρεβάνς. Θέλουμε την Κυριακή να έρθουν όλοι οι φίλαθλοί μας στο ΟΑΚΑ, να το γεμίσουν, έχουμε δώσει τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και με νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό θα το πάρουμε και μαθηματικά. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα, έχουμε δώσει τα πάντα φέτος, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Βασίλης Μπάρκας
«Να έρθουν την Κυριακή για να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα και να μας δώσουν ώθηση για το Κύπελλο». «Δείχνουμε ότι είμαστε υπέροχη ομάδα φέτος, δεν σταματάμε, πιστεύουμε στη νίκη. Έχουμε καρδιά πρωταθλητή, έχουμε όπως είδατε και καρδιά Κυπελλούχου! Πάμε να παλέψουμε και για τα δύο, περιμένουμε τον κόσμο μας την Κυριακή για να γιορτάσουμε μαζί το πρωτάθλημα και να μας δώσει δύναμη να πάρουμε και το Κύπελλο, με έναν αντίπαλο που τον θέλουμε πολύ. Ο Λάζαρος έβαλε το γκολ, δυστυχώς όχι εγώ παρότι είχα προωθηθεί, είναι σε εξαιρετική φόρμα ο Λάζαρος. Το πιστεύαμε μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν σταματήσαμε να παλεύουμε, είμαστε μεγάλη ομάδα και το χαρήκαμε πάρα πολύ. Δείχνουμε κάθε ημέρα ποιος είναι καλύτερος, καλά κάνουν τα παιδιά του ΠΑΟΚ και πιστεύουν ότι είναι αυτοί καλύτεροι, το ίδιο νομίζουμε και εμείς από την πλευρά μας, πάμε να παίξουμε τον τελικό και να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Έχουμε πάρει όλα τα ντέρμπι, παίζουμε καλά σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αν κάναμε κάποιες ισοπαλίες ή και ήττες. Από την αρχή της σεζόν είμαστε η καλύτερη και η πιο σταθερή ομάδα, δεν νομίζω ότι έχει αμφισβητήσει κανείς ότι είμαστε οι καλύτεροι φέτος».

Ροντρίγκο Γκάλο
«Είναι αλήθεια ότι θέλαμε μια πιο εύκολη νίκη, όσο δεν ερχόταν το γκολ προσπαθούσαμε περισσότερο, στο τέλος ευτυχώς τα καταφέραμε, μπήκε το γκολ. Θέλαμε οπωσδήποτε να είμαστε στον τελικό, όμως τώρα ξεχνάμε το Κύπελλο γιατί έχουμε ένα σημαντικό ματς μπροστά μας, την Κυριακή με τον Λεβαδειακό, προκειμένου να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δύσκολο παιχνίδι θα είναι με τον ΠΑΟΚ, είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες. Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι γιατί θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Όμως τώρα πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι πρωταθλήματος που έχουμε μπροστά μας ώστε να το κατακτήσουμε και μετά ναι, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον τελικό Κυπέλλου. Η ΑΕΚ μετά την επάνοδό της στην πρώτη κατηγορία μεγαλώνει και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, τα έχουμε δώσει όλα. Η φετινή χρονιά είναι πάρα πολύ καλή για την ΑΕΚ και ναι, μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top