Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στην συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΑΕΛ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ:
Για το πιο συγκλονιστικό γκολ, με τον Μίτσελ ή τώρα: 
«Η αλήθεια είναι ότι και τα δύο γκολ ήταν πολύ σημαντικά. Δύο πολύ σημαντικά ματς. Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα έδινα συγχαρητήρια. Αποδείξαμε ότι δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι. Θα ήθελα να πω η ΑΕΛ όπως στήθηκε σήμερα ήταν μία ομάδα πολύ άξια να βρεθεί στα ημιτελικά. Το σύστημα του αντίπαλου προπονητή ήταν πολύ καλό και θέλω να τον συγχαρώ».

Για την πρώτη του σκέψη για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: 
«Θα πρέπει να αφήσουμε τον τελικό μέχρι τις 12/5. Μπροστά μας έχουμε σημαντικά παιχνίδια. Με μία νίκη ή έναν βαθμό θα στεφθούμε πρωταθλητές. Να ακουστεί από τον κόσμο το ΑΕΚάρα και είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί. Το σίγουρο είναι ότι αν ο κόσμος γεμίσει το ΟΑΚΑ θα είναι πιο εύκολο. Παίζουμε απέναντι στον Λεβαδειακό που δεν μας χαρίσει τίποτα. Πρέπει να κάνουμε το παν για να είμαστε πρωταθλητές».

Για το γεγονός ότι κάποιοι χαρακτηρίζουν την ΑΕΚ κλέφτη και για το αν αυτοί χάρηκαν με το γκολ του Λάζαρου: 
«Νομίζω ότι είμαστε κλέφτες ονείρων γιατί παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος στην Ελλάδα. Κάναμε περήφανη την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη. Όλους τους βαθμούς που έχει η ομάδα τους έχουμε πάρει στο γήπεδο».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: 
«Δεν θα επιστρέψω οι ποδοσφαιριστές μου να αποπροσανατολιστούν. Αυτό το ρόστερ έχει δώσει τεράστια μάχη για να είναι ανάμεσα στους πολύ δυνατούς σε τρεις διοργανώσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χάσαμε σημαντικούς παίκτες μέσα στην ομάδα».

Για το πίστεψε ποτέ ότι η ΑΕΚ δεν θα τα καταφέρει: 
«Δεν έχασα την πίστη μου ότι θα τα καταφέρουμε. Αν δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες ήταν επειδή ήταν καλά στημένη η ΑΕΛ. Σε κάθε αλλαγή που έκανα είχα πίστη ότι θα βγει. Είχα τέσσερις επιθετικούς στο τέλος και τον Μασούντ επιτελικό. Ο Σιμόες σχεδόν νεκρό από το τρέξιμο αλλά και δύο μπακ πολύ χρήσιμα. Αυτό δείχνει ότι κανείς δεν τα παράτησε ως το τέλος».

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει και ο παράγοντας τύχη: 
«Σημειώστε την φράση που θα σας πω. Στην ζωή όταν δουλεύεις τόσο περισσότερη τύχη έχεις».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top