Δείτε τι έγραψε ο έντυπος αθλητικός Τύπος της Αθήνας για την αναμέτρηση ΑΕΚ-ΑΕΛ 1-0, που έγινε την Τετάρτη (18/04/2018) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του επαναληπτικού της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Το aelole.gr συγκέντρωσε και σας παραθέτει τα δημοσιεύματα.


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Πανηγυρικό είναι φυσικά το πρωτοσέλιδο της Ώρα, η οποία γράφει: «Η γκολάρα της 10ετίας. Οι ψυχάρες της 20ετίας. Η αιώνια ΑΕΚΑΡΑ! Ντελίριο πανηγυρισμών και ασύλληπτες εικόνες με το που μπήκε το γκολ σε εξέδρες και αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα που δεν εγκαταλείπει ποτέ και χαρίζει στον κόσμο της συγκινήσεις που δεν υπάρχουν όμοιές της, κατακτά την Κυριακή το πρωτάθλημα και μετά περιμένει τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου της 12ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ για να πάρει πίσω αυτό που της ανήκει και που της κλάπηκε πέρυσι».

SPORTIME
«Α λα Ρονάλντο», γράφει για το γκολ του Λάζαρου η Sportime, προσθέτοντας: «Με γυριστό… Κριστιάνο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό. Ζωντανή για το νταμπλ η Ένωση. Από το 70’ πίεσε η ΑΕΚ περισσότερο, είχε 16 τελικές και 15 κόρνερ».

SPORTDAY
«Τι έβαλε ο παικταράς», γράφει η SD και συνεχίζει: «Ο Χριστοδουλόπουλος πέτυχε το γκολ της χρονιάς στο 94’ και έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Έκρηξη χαράς στο ΟΑΚΑ όταν το απίθανο γυριστό του διεθνούς άσου νίκησε τον Μπόζοβιτς και έδωσε το εισιτήριο στους Ενωσίτες. Τρομερό σασπένς στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά και την εξαιρετική ΑΕΛ να έχει δυο τεράστιες ευκαιρίες να πάρει την πρόκριση».

LIVE  SPORT
«Ο Κριστιάνο της ΑΕΚΑΡΑΣ», αναφέρει η εφημερίδα με τη σειρά της και προσθέτει: «Η Ενωση με τον LC7 Λάζαρο να γκρεμίζει το ΟΑΚΑ και να στέλνει κόσμο στο τρελάδικο και στον τελικό».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
«ΑΙΣΧΟΣ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΑΡΩΝΕΙ. Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ».

ΦΩΣ
«Ο Λάζαρος την έστειλε στον τελικό. Απίθανο γκολ ο Χριστοδουλόπουλος με βολ πλανέ λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας, ενώ η Λάρισα είχε σφιχταγκαλιασει την πρόκριση».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top