Δείτε αναλυτικά τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας της ΑΕΛ, με άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα της Super League, στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Η ΑΕΛ σε διπλή ισοβαθμία υπερτερεί προς το παρών με Λαμία, καθώς την κέρδισε εκτός έδρας, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα την αντιμετωπίσει στο AEL FC ARENA. Με αντίπαλο την Κέρκυρα τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας ήρθε ισόπαλη. Τέλος σε περίπτωση ισοβαθμίας με Απόλλωνα Σμύρνης, τότε η ομάδα της Αθήνας είναι αυτή που έχει το πλεονέκτημα, μετά την νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», την στιγμή που η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με σκορ 1-0, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αγώνες μέχρι τώρα
Κέρκυρα-ΑΕΛ 1-1, ΑΕΛ-Κέρκυρα 0-0
ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης 1-0, Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ 3-0
Λαμία-ΑΕΛ 0-2,

Οι επόμενοι αγώνες
ΑΕΛ (26β.) : Παναιτωλικός (Μ), ΠΑΣ Γιάννινα (Ε), Ξάνθη (Ε), Λαμία (Μ)
ΛΑΜΙΑ (25β.): Απόλλων Σμ. (Μ), Παναιτωλικός (Ε), ΠΑΣ Γιάννινα (Μ), ΑΕΛ (Ε)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (25β.): Λαμία (Ε), Ολυμπιακός (Μ), Αστέρας Τριπ. (Ε), ΑΕΚ (Μ)
ΚΕΡΚΥΡΑ (21β.): Ολυμπιακός (Ε), Αστέρας Τριπ. (Μ), ΑΕΚ (Μ), Ατρόμητος (Ε)
*Με (Μ) τα ματς που έχουν στην έδρα τους, με (Ε) τα ματς εκτός έδρας.

1/ Στις ισοβαθμίες τα κριτήρια κατάταξης κατά σειρά είναι τα εξής:
- Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.
- Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.
- Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στους μεταξύ τους αγώνες που έχει η κάθε ομάδα.
- Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
- Αν, μετά τη σύνταξη και του παραπάνω βοηθητικού πίνακα, προκύπτει νέα ισοβάθμηση ομάδων, τότε για τις ομάδες που εκ νέου ισοβαθμούν, συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
- Εάν και τότε προκύψει νέα ισοβαθμία ομάδων τότε συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με κριτήριο την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top