Ποια ήταν η ενέργεια του 26χρονου, Τάσου Λαγού, με την οποία ξεχείλισε το ποτήρι και αποχώρησε από την ΑΕΛ. Σε αυτή οι «βυσσινί» σε ανακοίνωση τους, ανέφεραν πως το κερασάκι στην τούρτα για την αποχώρηση του παίκτη ήταν η συμπεριφορά του προς τον Σωτήρη Αντωνίου. Τι ακριβώς συνέβη; Ο 26χρονος χαφ μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το Sportime, είχε έναν έντονο διάλογο με τον προπονητή του. Σε αυτόν του πρόσαψε ότι οι επιλογές στην ενδεκάδα και οι αλλαγές δεν ήταν δικές του, αλλά έγιναν κατ’ εντολή της διοίκησης.
«Δεν υπάρχουν αυτά. Εγώ κάνω ό,τι θεωρώ καλύτερο για την ομάδα. Παίζουν αυτοί που πιστεύω», του είπε μεταξύ άλλων ο Λαρισαίος κόουτς, αλλά ο Λαγός δεν πείστηκε και οι τόνοι ανέβηκαν.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως σε αυτό το περιστατικό δεν ήταν μόνος του. Και άλλοι είχαν την ίδια άποψη και την εξέφρασαν έντονα, αλλά εκείνος που την πλήρωσε τελικά ήταν ο Λαγός. Ο λόγος; Απλός. Είχε ήδη υποπέσει σε ένα ατόπημα και ο Αλέξης Κούγιας δεν του συγχώρεσε και δεύτερο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top