Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, αντιμετωπίζει νέα αγωνιστικά προβλήματα, μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έγινε την Κυριακή (22/04) στους Ζωσιμάδες. Ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς είχε μια ελαφρά διάσειση και η κατάσταση του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία. Θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.
Ο Χρίστοφερ Χουμπτσεφ έχει κάταγμα στο δεξί χέρι του, στο οποίο έγινε ανάταξη εντός γηπέδου. Η σημερινή ακτινογραφία έδειξε ότι δεν απαιτείται χειρουργείο μιας και η ανάταξη ήταν απόλυτα επιτυχής. Στο χέρι του θα έχει γύψο. Θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο εξής.
Ο Βασίλης Ρέντζας το Σάββατο είχε διάστρεμμα και προφυλάχθηκε. Έκανε μαγνητική τη Δευτέρα (23/04) και την Τρίτη (24/04) θα έχουμε το αποτέλεσμα.
Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ έχει θλάση στο γαστροκνήμιο, δεν θα προλάβει αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Ο Φερνάντο Γουάλας έχει θλάση στον τετρακέφαλο. Δεν θα προλάβει να παίξει σε αγώνα.
Ο Θωμάς Ναζλιδης είχε μια οξεία οσφυαλγία με μυϊκό σπασμό. Αναμένεται να προπονηθεί την Τεταρτη (25/04).
Ο Λεοζίνιο είχε θλάση στο γαστροκνήμιο αλλά τις επόμενες μέρες θα μπει κανονικά με την ομάδα αν πάνε όλα καλά. Θα εκτιμηθεί την Τρίτη (24/04) η κατάστασή του.
Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε την Τετάρτη (25/04) που επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top