Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, που έγινε στο AEL, μιλώντας στην αίθουσα Τύπου, αλλά και νωρίτερα στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Σωτήρης Αντωνίου
«Πρώτα από όλα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα για εμάς, είχαν το ψυχικό σθένος να «γυρίσουν» γρήγορα το ματς. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για το στυλ που δουλεύουμε εδώ και ένα μήνα στο τρόπο παιχνιδιού μας δείχνουν να ανταποκρίνονται σε υψηλό βαθμό. Παίζοντας με ένα νέο τρόπο. Παίξαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος. Ήταν από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα της ομάδας με πολλές ευκαιρίες, ακόμα κι όταν ο αντίπαλος ήταν με έντεκα ποδοσφαιριστές. Δημιουργήσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Είχαμε καλή κατοχή καλή μετάβαση. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να διαχειριστούμε και το σκορ και το παιχνίδι που ακολουθεί σε τρεις μέρες και είναι πολύ μεγάλο για εμάς. Όπως και παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, όπως οι Κρίζμαν, Γουάλας, ο Ρέντζας που είχε ένα πρόβλημα με τους προσαγωγούς και ο Λεοζίνιο. Οι παίκτες μου στο δεύτερο ημίχρονο χαρήκαν το παιχνίδι, βγάζοντας μεγαλύτερη ελευθερία στις ενέργειές τους. Κάτι που θεωρώ πως το χρειαζόντουσαν. Όλα τα παιχνίδια φέτος ήταν άκρως πιεστικά. Και πάλι όμως δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πάρα πολλά τέρματα σήμερα. Το σημαντικό είναι όμως πως πήραμε τρεις πόντους και ψυχολογία για το παιχνίδι της Τετάρτης. Συγχαρητήρια λοιπόν στους ποδοσφαιριστές μου. Όσες μέρες βρίσκομαι στην ΑΕΛ, δουλεύουμε σκληρά στο νέο τρόπο παιχνιδιού που θέλω να περάσω και νομίζω πως με την πάροδο του χρόνου και με τα παιχνίδια θα δούμε μία ομάδα που θα παίζει ένα ωραίο ποδόσφαιρο και θα το χαίρεται κι ο κόσμος. Όπως κατάλαβα ο κόσμος το δέχθηκε και σήμερα χειροκρότησε και την ομάδα και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος».

Νωρίτερα ο προπονητής της ΑΕΛ, Σωτήρης Αντωνίου, μιλώντας στην κάμερα της Nova: «Ήταν πραγματικά ένα τρελό παιχνίδι, βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ αλλά βρήκαμε το ψυχικό σθένος να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες μέχρι να γίνει το 1-1. Ήμασταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και με 11 και με 10 αντιπάλους, κάναμε μια πολύ καλή, ποιοτική εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, το διαχειριστήκαμε γιατί υπάρχει και η κούραση και έχουμε ημιτελικό με την ΑΕΚ σε τέσσερις ημέρες. Ο κόσμος είδε μια νέα Λάρισα, μια πολύ καλή Λάρισα, το ευχαριστήθηκε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top