Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ με τη νίκη που σημείωσε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Ηφαίστου με αντίπαλο τη νεανική και αξιόμαχη ομάδα του Ατρόμητου. Οι γηπεδούχοι που έψαχναν κάποιο βαθμό για να οριστικοποιήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία ξεκίνησαν πιο δυναμικά και πίεσαν αρκετά την ΑΕΛ η οποία μπήκε κάπως νωθρά. Η μοναδική όμως καλή ευκαιρία τον γηπεδούχων, ένα σουτ της Σάλκουνιτς, σταμάτησε στην Βλασιάδου. Μετά το εικοσάλεπτο η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό και πήρε την κατοχή και μάλιστα στάθηκε τυχερή όταν στον πρώτο ωραίο συνδυασμό στο 29' κατάφερε και άνοιξε το σκορ με την Χριστοφορίδη μετά από πάσα της Σακελλάρη. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου η ΑΕΛ είχε την υπεροχή όμως δεν κατάφερε να κάνει κάποια ουσιαστική φάση με τον αντίπαλο να παίζει πλέον αμυντικά και να κλείνει πολύ σωστά τους χώρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή της ΑΕΛ συνεχίστηκε όμως και πάλι η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν της επέτρεψαν να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία τους. Τελικά η έμπειρη Σρετένοβιτς έδωσε τη λύση και με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 56' έκανε το 0-2. Στο υπόλοιπο του αγώνα και μετά τις αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός έπεσε αρκετά και η μόνη αξιόλογη φάση ήταν αυτή της Ακριβούλη η οποία βρέθηκε μόνη απέναντι στην αντίπαλη τερματοφύλακα, όμως το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ. Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίστιος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Γαγάρα, Ζαχείλα, Σωτηριάδη, Μιχαλόπουλος, Αρκουλή, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Σρετένοβιτς, Σακελλάρη, Χριστοφορίδη
Αλλαγές: Ακριβούλη, Λέμε, Μπελμέζα, Σκοτεινιώτη

Στα θετικά της αναμέτρησης οι επιστροφές των Ζντράβκοβιτς, Χριστοφορίδη και Σακελλάρη ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει και η Τσούκα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την διοίκηση της ομάδας του Ατρόμητου για την φιλοξενία ενώ αξίζει να αναφερθεί και η πολύ καλή διαιτησία της αναμέτρησης.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ την ομάδα του Μεσολογγίου, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της χρονιάς. Υπενθυμίζουμε ότι και σε αυτόν τον αγώνα τα εισιτήρια εισόδου θα αποτελούν και λαχνό για την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία αγωνιστική, στις 20 Μαΐου στον αγώνα με τις Αμαζόνες Δράμας. Τα δώρα της λαχειοφόρου θα είναι ένα XIAOMI Smartphone Redmi 4A και ένα Tablet Bitmore MobiTab10S, προσφορά του καταστήματος ηλεκτρονικών MicroCheap Computers που βρίσκεται στην πόλη των Φαρσάλων, επί της Λαρίσης 13.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top