Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την ΠΑΕ ΑΕΛ για την παραχώρηση του 22χρονου μπακ χαφ, Γιάννη Μασούρα, χωρίς τα οικονομικά δεδομένα να έχουν γίνει γνωστά αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει το ελεύθερο από τη διοίκηση της ΑΕΛ να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του, ώστε να ρυθμιστούν οι προσωπικοί όροι στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Λέγεται ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να «δέσει» τον Μασούρα με 5ετές συμβόλαιο, το οποίο θα περιλαμβάνει πολλαπλασιασμό των αποδοχών του, σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει τώρα. Με τις επαφές να βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και τον Ολυμπιακό να πλησιάζει στην απόκτηση ενός εκ των βασικών μεταγραφικών του στόχων από την ελληνική αγορά και ενός παίκτη που θεωρείται ως ένας από τους πλέον ταλαντούχους και εξελίξιμους στην Ελλάδα.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή μπορεί να φτάσει το 1 εκατ. ευρώ. Δείγμα του πόσο πολύ τον πιστεύουν στον Ολυμπιακό. Αλλά και της ειλημμένης απόφασης να πάρει άμεσα ευκαιρίες και να αποτελέσει τον έναν από τους δύο δεξιούς μπακ χαφ της νέας χρονιάς για την ομάδα του Ολυμπιακού.
Τέλος, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι για την περίπτωσή του, πέραν του τμήματος σκάουτινγκ, που τον είχε εξετάσει και είχε προκρίνει εδώ και μήνες την περίπτωσή του, για τον Μασούρα έχει κάνει θετική εισήγηση και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος παρακολούθησε τον ποδοσφαιριστή και αποφάσισε ότι έχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να αντεπεξέλθει και να σταθεί στον Ολυμπιακό.
 
ΑΕΛ © 2019. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top