Δυστυχώς τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν με τη λήξη της Κυριακάτικης αναμέτρησης στην Θεσσαλονίκη, δεν μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με το ρεπορτάζ του αγώνα. Η ΑΕΛ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας του Άρη και ειδικά του βοηθού προπονητή της κου Παπαδίνα, ο οποίος καθ' όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου προκαλούσε τις αθλήτριες της ΑΕΛ, με αποκορύφωμα την απαράδεκτη ενέργεια στο τέλος της αναμέτρησης όπου και επιτέθηκε φραστικά στην αθλήτρια της ΑΕΛ Μαρία Χριστοφορίδη, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη.
Τα γεγονότα που ακολούθησαν είναι απαράδεκτα για κάθε ομάδα που θέλει να λέει ότι σέβεται το ποδόσφαιρο και τους αθλητές της. Σε μία προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος για να πέσει στα μαλακά ο αξιωματούχος της ομάδας του Άρη, η ομάδα της ΑΕΛ αντέδρασε και ζήτησε να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα που της δίνει ο ΚΑΠ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να γίνεται συνένοχος και παράτυπα να το αρνείται. Ακολούθησαν σκηνές κάλους όταν οι άνθρωποι της ΑΕΛ επέμεναν να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα που τους δίνει ο ΚΑΠ για την ακριβή καταγραφή στο Φ.Α. της μαρτυρίας της αθλήτριας μέσω της αρχηγούς της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να κληθεί από την αποστολή της ΑΕΛ η Αστυνομία για να επιβάλει την τάξη.
Η ΑΕΛ έχει ήδη καταγγείλει τα γεγονότα στις αρμόδιες αρχές και η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και για αυτό δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.
Θεωρούμε απαράδεκτες τέτοιου είδους ενέργειες από ανθρώπους που υποτίθεται ότι υπηρετούν τον χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου και δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω σε αυτήν την υπόθεση και υποσχόμαστε ότι θα κυνηγήσουμε όχι μόνο αυτούς που προσπαθούν με απαράδεκτες τακτικές και πρακτικές που προσβάλουν την προσωπικότητα αθλητών και αξιωματούχων αγώνων, να κερδίσουν από ένα σφύριγμα μέχρι έναν αγώνα αλλά και όλους αυτούς που προσπαθούν να τους καλύψουν.
Μπορεί η φιλοξενία της ομάδας του Άρη μέχρι τη στιγμή του επεισοδίου να ήταν άψογη όμως τέτοια γεγονότα επισκιάζουν τα πάντα. Η ΑΕΛ απαιτεί από όλους να την σέβονται και να της ανταποδίδεται η φιλοξενία που προφέρει η ίδια και δεν την ενδιαφέρει τι προηγούμενα μπορεί να έχει η κάθε ομάδα με τρίτους, ενδεχομένως επειδή αισθάνονται και πικραμένοι διότι δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν τους στόχους τους. Ειλικρινά ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την απαράδεκτη ενέργεια του βοηθού προπονητή του Άρη σε έναν αγώνα που η ΑΕΛ ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, δεν προκάλεσε σε καμία στιγμή και είχε σαν μοναδικό σκοπό να παίξει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Αυτό όμως που προβλημάτισε ακόμα εντονότερα τους ανθρώπους της ΑΕΛ είναι η προσπάθεια της ομάδας του Άρη να καλύψει την απαράδεκτη ενέργεια του συνεργάτη τους.
Η ΑΕΛ περιμένει από την αθλητική δικαιοσύνη να εξαντλήσει την αυστηρότητά της ώστε να περάσει επιτέλους το μήνυμα ότι η ατιμωρησία στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχει τελειώσει και τέτοια άτομα θα τιμωρούνται παραδειγματικά και θα αποβάλλονται από τον χώρο.
Τέλος ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς την Κυριακή 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Φαρσάλων στις 17:00, λόγω εργασιών που γίνονται στο στάδιο Αλκαζάρ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top