Η έναρξη της περιόδου του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL ήταν σχετικά εύκολη για την ΑΕΛ Καναδά, με αντίπαλο την ομάδα της Κροατίας, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου. Η Κροατία ήταν η ομάδα που ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία μαζί με την ΑΕΛ. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με έξι αμυντικούς σε μια προσπάθεια αναζήτησης τρόπων να ελέγξουν και να σταματήσουν τις επιθετικές ενέργειες της ΑΕΛ. Ωστόσο, στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παραπλήσιο του πρώτου. Η Κροατία δεν έδειξε απειλητική διάθεση, ενώ ήταν αδύνατο να αντιδράσει στην ταχύτητα και το ταλέντο της ΑΕΛ που είχε ηγέτη και πρωταγωνιστή τον Κιθ Άντριου.
Στο 70’ ο αμυντικός της ΑΕΛ Γκλεν Κέλλυ αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα για ακούσιο χέρι εντός της επανορθωτικής περιοχής. Με το πέναλτι κατόρθωσε η Κροατία να σκοράρει το μοναδικό της τέρμα.
Η ΑΕΛ ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και το τελικό σφύριγμα τη βρήκε νικήτρια με 5-1.
Τρία (3) τέρματα πέτυχε ο Άντριου και από ένα (1) οι Σαρέιντορ και Κέιμπλεκ.
Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, σχολίασε:
«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Το σκορ θα μπορούσε εύκολα να είναι 8-1. Κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και διατηρήσαμε την κατοχή. Εκμεταλλευτήκαμε τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με την ταχύτητά μας. Η άμυνα της Κροατίας δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, ή αν το επαναδιατυπώσω απέτυχε πλήρως μη μπορώντας να ελέγξει τους επιθετικούς μας. Ο Κιθ Άντριου τους τιμωρούσε κάθε φορά που άγγιζε τη μπάλα.
Είμαι πολύ περήφανος και ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες μας.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».
Για την δεύτερη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ρουμανίας, στις 25 Μαΐου, 19:00, στο γήπεδο του πολωνικού κέντρου.

ΟΡΘΙΟΙ (από αριστερά): Ντέιβ Άνταμς, Μπράιαν Νας, Τζορτζ Χάβαρης, Ντόμπιαν Ολιβέιρα, Έντσον Ντος Ρέις, Κιθ Άντριου, Άντριου Παρκ, Γκλεν Κέλλυ, Τζέσε Κέιμπλεκ, Τζο Ρόσι, Μίλτον Γουγουλιάς
ΚΑΘΙΣΤΟΙ (από αριστερά): Άμπντο Χαλμπουνί, Άλι Μούσα, Σκοτ Μιούλερ, Σον Γιούζ, Μπράιαν Σαρέιντορ
(Απουσιάζουν: Νταν Πατσέκο, Πέντρο Σιμόες, Τζον Μιχαλόπουλος, Στιβ Βεργυρής, Ρούμπεν Κέιμπραλ, Ίαν Κερ, Βόιτσεκ Σιλντόφσκι)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top