Δείτε αναλυτικά τι είπε ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με την Λαμία, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Θωμάς Ναζλίδης
«Θεωρώ όταν μέσα στο γήπεδο δίνεις τα πάντα, δίνεις την ψυχή σου για το καλό της ομάδας, αργά ή γρήγορα ο κόσμος σε ανταμείβει. Για μένα είναι τεράστια η συγκίνηση και η στιγμή αυτή του χειροκροτήματος. Όπως είπα σε όλες τις ομάδες το απολαμβάνω αυτό και είναι κάτι που με κάνει πολύ ευτυχισμένο.

Πόσο εύκολο είναι για έναν ποδοσφαιριστή, στο ελληνικό ποδόσφαιρο να φτιάχνει φίλους και ελάχιστους ως καθόλου εχθρούς: 
«Εντάξει δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο. Εγώ δόξα το Θεό, όπου πήγα έχω αφήσει πίσω μου φίλους, έχω αφήσει ανθρώπους που μιλάω ακόμη και σήμερα και το ίδιο θα γίνει και στη Λάρισα. Πέρασα δύο χρόνια υπέροχα, με τις καλές στιγμές με τις δύσκολες, αλλά πάντα πετυχαίναμε το στόχο μας».

Ποιοι θα είναι οι επόμενοι που θα σε χειροκροτήσουν: 
«Ακόμα δεν γνωρίζω. Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου».

Ανάγκη για διακοπές: 
«Εννοείται, η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, πολύ πίεση, πήγαμε μέχρι το Κύπελλο αρκετά μακριά. Πολλά παιχνίδια. Εννοείται υπάρχει ανάγκη για διακοπές και να ξεκινήσουμε με το καλό την καινούργια σεζόν».

Τι γεύση σου άφησε το φετινό πρωτάθλημα: 
«Εντάξει το φετινό πρωτάθλημα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις, στο τέλος γίνανε κάποια γεγονότα που αμαύρωσαν λίγο την εικόνα, αλλά θεωρώ πως φέτος το πρωτάθλημα ήταν πιο ανταγωνιστικό. Δεν νομίζω πως ήταν καλύτερο σε ποιότητα από άλλα χρόνια, αλλά ήταν σίγουρα πιο ανταγωνιστικό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top