Τι και αν οι παίκτριες της Barcelona έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και μερικά χρόνια.
Τι και αν οι παίκτριες της Ελληνικής ομάδας αγωνίστηκαν περίπου 20 με 30 λεπτά.
Τι και αν η αποστολή της ΑΕΛ έκανε τόσες ώρες ταξίδι για να βρεθεί στο Αίγιο και την επόμενη ημέρα έπρεπε να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη.
Η εμπειρία ήταν μοναδική για όλους. Η ΑΕΛ οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διοργανωτή κο Δημήτρη Πιερουτσάκο για την πρόσκληση σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Επίσης οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν αλλά και στον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναιγιαλείου κο Παναγιώτη Κουτρόπουλο, για την φιλοξενία τους. Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ένα από τα σπουδαιότερα πολιτισμικά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του Ελληνικού Γυναικείου Ποδοσφαίρου, όχι μόνο τα τελευταία χρόνια αλλά ίσως και σε ολόκληρη την ιστορία του. Πρόκειται ίσως από τις πιο επιτυχημένες αναπτυξιακές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια γύρω από το Γυναικείο ποδόσφαιρο. Μία άρτια διοργανωμένη εκδήλωση ουσίας όπου νεαρές αθλήτριες κυρίως από την περιοχή της Πελοποννήσου είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν κόντρα σε μία ομάδα που όλοι εκτιμούν και σέβονται και μόνο στο άκουσμα του ονόματός της. Το κέρδος για το άθλημα στην περιοχή είναι σίγουρο πως θα φανεί άμεσα τα επόμενα χρόνια.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και γεμάτες από τα συναισθήματα και τις μοναδικές στιγμές που έζησαν αποχώρησαν από το Αίγιο οι παίκτριες της ΑΕΛ, Σρετένοβτις Γιόβαννα, Ζντράβκοβιτς Ίβαννα, Λόγου Φαίδρα, Χριστοφορίδη Μαρία και Μιχαλόπουλος Αντζέλικα. Μάλιστα η διεθνής Σέρβα μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ Σρετένοβιτς, επιλέχθηκε κυρίως λόγω εμπειρίας να είναι και η αρχηγός της Ελληνικής ομάδας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες όλων των ομάδων που συμμετείχαν, τόσο για το ήθος τους όσο και για τα αγωνιστικά στοιχεία που επέδειξαν.
Φυσικά το σκορ σε τέτοιους αγώνες δεν έχει καμία σημασία ειδικά όταν γίνονται και για φιλανθρωπικό σκοπό και ακριβώς για αυτό τον λόγο θα έπρεπε η τοπική κοινωνία να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των διοργανωτών. Πάντως οι πρώην Καταλανές άσσοι απέδειξαν πως δεν έπαιζαν τυχαία σε αυτήν την ομάδα και αρκετές από αυτές να δείχνουν ότι ακόμα το έχουν και άνετα θα μπορούσαν ακόμα και τώρα να σταθούν σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Την αποστολή της ΑΕΛ συνόδεψε στο Αίγιο ο υπεύθυνος της ομάδας Λιντέρης Νικόλαος ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα είχε την δυνατότητα να βρεθεί με τα μέλη της αποστολής της Μπαρτσελόνα σε δεξίωση που διοργανώθηκε προς τιμή τους και να ανταλλάξει απόψεις για το Γυναικείο ποδόσφαιρο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με κορυφαίο αυτό του ρατσισμού αλλά και γενικότερα για διάφορα θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο και τις υποδομές. Κάποιοι από τους εξέχοντες Καταλανούς με τους οποίους είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν ήταν ο πρόεδρος της Barca Players Association, Ramon Alfonsenda, η πρωτοπόρος παίκτρια της Μπαρτσελόνα Carmen Nieto, η μάνατζερ Maria Milla αλλά και ο προπονητής της ομάδας Joan Carles Hidalgo. Τέλος η ΑΕΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον ορθοπεδικό χειρούργο κο Τσαγκάλη Αντώνη για την επιτυχημένη επέμβαση της αρχηγού Δήμητρας Ρήγα. Η άτυχη νεαρή διεθνής αμυντικός χειρουργήθηκε προ μερικών ημερών στο γόνατο σε μία πολύωρη και δύσκολη επέμβαση στην οποία όλα πήγαν εξαιρετικά χάρη στην εμπειρία και στην ικανότητα ολόκληρου του ιατρικού τιμ που συμμετείχε αλλά και την αρτιότητα του ιατρικού κέντρου Κυανός Σταυρός - ANIMUS στο οποίο και πραγματοποιήθηκε η επέμβαση. Η ΑΕΛ εύχεται στην αθλήτρια γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top