Την Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου η ΑΕΛ Καναδά αντιμετώπισε την ομάδα London English. Ήταν ένας σκληρός και επιθετικός αγώνας με τις δύο ομάδες να θέλουν διακαώς τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι την είχαν ανάγκη για να μην απομακρυνθούν από την ΑΕΛ στο βαθμολογικό πίνακα και να δείξουν στη λίγκα ότι εκθρόνισαν την ΑΕΛ και είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη. Τα όνειρά τους κάηκαν στις φλόγες το βράδυ της Τετάρτης. Η ΑΕΛ είχε μια αποστολή! Να νικήσει για να «εξοφλήσει» την απογοητευτική ήττα από τους Άγγλους στα ημιτελικά κυπέλλου της περασμένης περιόδου.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς, δυσκολεύοντας εξαιρετικά τους αντιπάλους της με την ταχύτητα ανάπτυξης, αντιπαρατάσσοντας βρώμικα τάκλιν και γραπώματα. Στο ημίχρονο η ΑΕΛ προηγούνταν 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Άγγλοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν την ΑΕΛ, η οποία αναγκάστηκε να κάνει εσωτερικές αλλαγές για να ισορροπήσει το παιχνίδι. Στο 70’ οι Άγγλοι μείωσαν σε 2-1 και άλλαξαν τον σχηματισμό τους σε 3-4-3. Στο 85’ η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε αυτή τη διάταξη με επικίνδυνη επίθεση των Χαλμπουνί, Άντριου, Σαρέιντορ, Γιούζ και Νας. Ο πρώτος βρέθηκε στο έδαφος μετά από τράβηγμα, ο αμυνόμενος έπιασε το κεφάλι του παραδεχόμενος την παράβαση, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε». Κανένα πέναλτι!!!
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια με 2-1, έχοντας πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, η μοναδική ομάδα χωρίς απώλειες.
Τα τέρματα των βυσσινί πέτυχαν οι Άντριου και Σαρέιντορ.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ την Τετάρτη, 6 Ιουνίου, 20:30, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου με αντίπαλο τη Σερβία, η οποία χρησιμοποιεί το ίδιο γήπεδο ως έδρα.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top