Ένας πρώην «βυσσινί» ποδοσφαιριστής, o Θωμάς Ναζλίδης, αναφέρθηκε στην ΑΕΛ, στον Άρη και το φετινό πρωτάθλημα, με τον ποδοσφαιριστή να τονίζει μεταξύ άλλων και στις επαφές που έχει με τους «κιτρινόμαυρους», μιλώντας στον Arena Fm. Αναλυτικά ο Θωμάς Ναζλίδης:
Για το φετινό πρωτάθλημα: 
«Ξεκίνησε φέτος πολύ καλά, τρεις διεκδικητές τίτλου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά τα γεγονότα που έγιναν στις τελευταίες αγωνιστικές, λίγο αμαύρωσαν την εικόνα».

Για το αν είδαμε ποδόσφαιρο: 
«Σε επίπεδα ποιότητας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θεωρώ ότι έχει πέσει. Υπήρχαν ομάδες καλά δουλεμένες, αλλά η ποιότητα έχει πέσει».

Για το ότι είχαμε αποτελέσματα-εκπλήξεις: 
«Η ψαλίδα έχει μικρύνει πολύ σε σχέση με τους μεγάλους. Δεν υπήρχαν εύκολα παιχνίδια».

Για την ΑΕΛ: 
«Όταν μια ομάδα αλλάζει 4-5 προπονητές, λογικό είναι να έχει σκαμπανεβάσματα. Η ΑΕΛ είχε καλό υλικό. Είναι μια ιδιαίτερη ομάδα με δυναμική. Φτάσαμε μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου».

Για το αν υπάρχουν σκόρερ: 
«Ο σκόρερ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα. Αν παίζεις στον ΠΑΟΚ ή στον Ολυμπιακό, έχεις μεγάλο αβαντάζ, γιατί κάνεις περισσότερες τελικές. Δεν είναι εύκολο ν’ ακολουθείς τους σέντερ-φορ των μεγάλων ομάδων. Εγώ προσπαθούσα με λιγότερες τελικές να πετυχαίνω τους στόχους μου».

Για τον Άρη: 
«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ προχωρημένες συζητήσεις και αισιοδοξώ ότι θα έχουμε καλό τέλος».

Για το αν είναι φίλαθλος του Άρη: 
«Όποιος δεν το γνωρίζει αυτό, δεν ασχολείται… Έχω δηλώσει ότι ‘δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη’ σε ματς στο παρελθόν, αλλά σε όποια ομάδα ήμουν έδωσα και την ψυχή μου».

Για την άνοδο του Άρη: 
«Τον Άρη τον έχει ανάγκη η Super League».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top