Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, αναφέρθηκε για ότι γίνετε στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ τόνισε πως αν δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη δεν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα της Superleague, μιλώντας στο Metropolis 95.5. Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Κωστούλας:
«Για την εκλογή του Βαγγέλη Μπαταγιάννη στη θέση του προέδρου: «Ο Μπαταγιάννης είναι καλός δικηγόρος και είχε καλή παρουσία στη Λίγκα όλα αυτά τα χρόνια, με γνώση για το ποδόσφαιρο και πολύ καλή δουλειά. Θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή για τη θέση του προέδρου».

Για τη στάση των τηλεοπτικά άστεγων ΠΑΕ να μην κατέβουν στο επόμενο Πρωτάθλημα αν δεν λυθεί το τηλεοπτικό: 
«Αυτό έχουμε αποφασίσει. Δεν θα ψηφίσουμε για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Θεωρούμε ότι είναι πολύ λάθος το πεδίο ανταγωνισμού που έχει δημιουργηθεί για το επόμενο Πρωτάθλημα. Υπάρχει μια μεγάλη απόκλιση μεταξύ των ομάδων σε σχέση με όταν υπήρχε η κεντρική σύμβαση».

Για την στάση των ομάδων που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο: 
«Η καθεμιά κοιτά τα συμφέροντά της. Να μην παραβλέπουμε, όμως, πως όλες οι ομάδες δεν είναι τόσο σίγουρες πως η Nova θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας τις υποχρεώσεις της με αυτόν τον τρόπο που επέλεξε. Έκαναν μεν μια σύμβαση αλλά δεν νιώθουν τόσο ασφαλείς».

Για την αναδιάρθωση του Πρωταθλήματος: 
«Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα στα σάιτ, όμως, ακόμη δεν έχουμε το ακριβές σχέδιο για να πούμε ότι προχωρούμε έτσι ή κάνουμε κάποιες διορθώσεις και το αλλάζουμε λίγο. Γι’ αυτή τη χρονιά δεν θεωρώ ότι μπορεί να γίνει αναδιάρθρωση. Πιστεύω θα είναι μια καλή επιλογή να γίνει από την επόμενη χρονιά και εφόσον το σχέδιο προβλέπει τα χρήματα που έδινε η Nova ως τώρα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top