Βροχή φτάνουν οι προτάσεις παικτών για την ΠΑΕ ΑΕΛ με τους ανθρώπους των «βυσσινί» να εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που κρίνονται ενδιαφέρουσες. Η ομάδα της ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και επιθετικού με τα ονόματα των Κώστα Γιαννούλη, Διαμαντή Χουχούμη και Ολεξάντρ Γκλάντκι, να έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Σύμφωνα με το sportime, το κασέ του πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, Κώστα Γιαννούλη, είναι υψηλό, ενώ πιο βατή μοιάζει η περίπτωση του νεαρού αμυντικού, Διαμαντή Χουχούμη, που μένει ελεύθερος από την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Όσο για τον άλλοτε διεθνή Ουκρανό φορ, Ολεξάντρ Γκλάντκι σύμφωνα με την εφημερίδα Forza, αποτελεί τον μεγάλο – μεταγραφικό - στόχο της ΑΕΛ. Δείτε παρακάτω τα βιογραφικά των ποδοσφαιριστών... Κώστας Γιαννούλης 
O Κώστας Γιαννούλης γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1987 στην Κατερίνη. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του Βατανιακού. Ο πρώτος του επαγγελματικός σταθμός ήταν ο Πανιώνιος, στον οποίο όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ, παρά δόθηκε δύο χρονιές δανεικός σε Φωστήρα και Πιερικό (27 συμμετοχές). Την περίοδο από το 2007 ως το 2010 είχε συμβόλαιο με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τον οποίο σημείωσε συνολικά 60 συμμετοχές. Τον Μάιο του 2010 υπέγραψε με την Κολωνία (FC Köln) για να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα. Στα μισά της αγωνιστικής περιόδου, η γερμανική ομάδα, με την οποία δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα, γνωστοποίησε στον Γιαννούλη ότι προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο, τελικά όμως τον Ιούνιο του 2011 τον παραχώρησε στον Ατρόμητο Αθηνών με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Το καλοκαίρι του επόμενου έτους, έμεινε ελεύθερος από την Κολωνία και υπέγραψε με κανονική μεταγραφή στον Ατρόμητο (114 συμμετοχές συνολικά). Την 1η Σεπτεμβρίου 2014 έγινε γνωστή η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό (14 συμμετοχές), το επόμενο καλοκαίρι όμως, έχοντας μείνει ελεύθερος, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης (87 συμμετοχές 1 γκολ), όπου έμεινε ελεύθερος.

Διαμαντής Χουχούμης
Ο Διαμαντής Χουχούμης γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1994 και κατάγεται από τον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου Εύβοιας. Μικρός έπαιξε στην ακαδημία του Ηλία Μπέριου «Ηνιόχος». Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον ανακάλυψαν στην ακαδημία του Βαγγέλη Ντόβολη «Αίολος», στα Κριεζά. Αφού τον παρακολούθησαν για ένα χρόνο, σε ηλικία 14 ετών, το 2008 τον πήραν στην Παιανία. Έκανε ντεμπούτο στις 4 Οκτωβρίου 2012 στον αγώνα Παναθηναϊκός - Τότεναμ 1-1 και στις 29 του ίδιου μήνα ντεμπούτο στην Ελλάδα απέναντι στον ΟΦΗ. Με τον Παναθηναϊκό είχε συνολικά 39 συμμετοχές και 1 γκολ. Το καλοκαίρι του 2017 άφησε τους "πράσινους" και για πρώτη φορά στην καριέρα του και πήγε στην Σλόβαν Μπρατισλάβας (20 συμμετοχές) όπου μένει ελεύθερος.

Ολεξάντρ Γκλάντκι
Ο Ουκρανός φορ, Ολεξάντρ Γκλάντκι, είναι γεννημένος στις 24 Αυγούστου 1987, έμεινε ελεύθερος από την Τσερνομόρετς (9 συμμ. – 2 γκολ) στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν και ενώ στο πρώτο εξάμηνο έπαιξε στην Καρπάτι (9 συμμ. – 1 γκολ). Πραγματοποιώντας focus στο βιογραφικό του, διαπιστώνει κανείς πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει γράψει 118 συμμετοχές, 42 γκολ στο κοντέρ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ είναι και 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας. Κι αυτά τα νούμερα στη Σαχτάρ και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο Γκλάντκι έχει περάσει επίσης και από την Ντιναμό Κιέβου (11 συμμετοχές), ενώ έχει 31 συμμετοχές και 9 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (Τσάμπιονς Λιγκ).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top