Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έδειξε... βέβαιος για τη δομή που θα έχει το επόμενο πρωτάθλημα της Superleague, μιλώντας στην «Match» της Αχαΐας. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας
«Αφήστε, μην το ψάχνετε, πάμε για πρωτάθλημα με 16 ομάδες και όχι με 20 σε δυο ομίλους που ήθελε ο Υφυπουργός. Το νέο πρωτάθλημα της Superleague θα γίνει με 16 ομάδες και απλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την πλήρη μορφή της διεξαγωγής του. Και μια τέτοια είναι το πόσες και με ποιο τρόπο συνολικά ομάδες θα υποβιβαστούν, γιατί και εδώ υπάρχουν πολλές αντιρρήσεις από τις ΠΑΕ, που θέλουν να μείνουν στην κατηγορία και να μη πάνε πιο κάτω, που η όλη εικόνα είναι θλιβερή. Παίζει και το σενάριο να πέσουν απευθείας οι δυο τελευταίες και οι αμέσως δυο πιο ψηλά, να δώσουν αγώνες πλέι-άουτ με τον 1ο και 2ο της Football League, δηλαδή από την τελευταία να μην ανέβει καμία ομάδα απευθείας του χρόνου».

Για το αν θα το αποδεχθεί η Football League: 
«Ελάτε τώρα, αστειεύεστε φυσικά. Για ποια Football League μιλάμε; Αυτή που είναι η αγαπημένη όλων των στοιχηματικών κατηγοριών; Σιγά μη τη ρωτήσουμε κιόλας για το τι θα κάνουμε. Εδώ από αυτό το πρωτάθλημα και το πόσο διεφθαρμένο είναι, σας θυμίζω ότι η Παναχαϊκή από το 2011 στερήθηκε την πανάξια αγωνιστική της άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και τότε μάλιστα που οι εποχές ήταν χρυσές, με 5 εκατομμύρια ευρώ εξασφαλισμένα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά από τότε που εγώ μόνος μου μίλαγα για εγκληματική διοργάνωση χωρίς καμία στήριξη, όλοι αυτοί σήμερα είναι κατηγορούμενοι».

Για τις τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ
«Θα βρεθεί λύση και γι’ αυτές ας μην ανησυχεί κανένας, αυτό δεν θα εμποδίσει για να πάμε σε πρωτάθλημα με 16 ομάδες».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top