1.Εμείς στην ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την ανταπόκριση που δείχνουν στην έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σαιζόν. Σήμερα στα γραφεία της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από την προσέλευση των οπαδών μας που δικαιούνται ανανέωση των θέσεων τους. Ήδη σε 14 εργάσιμες μέρες έχουν διατεθεί 800 εισιτήρια. 300 περισσότερα από τις αντίστοιχες περσινές ημερομηνίες. Είμαστε βέβαιοι ότι λόγω και των χαμηλών τιμών, των χαμηλότερων σε όλη την Ελλάδα, παρά το πανάκριβο μίσθωμα του AEL FC ARENA, φέτος θα ξεπεράσουμε το φράγμα των 5.000 εισιτηρίων. Επειδή λόγω των λειτουργικών προβλημάτων είναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε την ανανέωση 4.500 εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 19/6/2018, παρατείνουμε το δικαίωμα ανανέωσης των παλαιών κατόχων μέχρι τις 30/6/2018. Εάν χρειαστεί να παρατείνουμε περαιτέρω την προθεσμία ανανέωσης, λόγω του ότι τα 4.500 εισιτήρια της προηγουμένης σαιζόν διατέθηκαν πέρυσι μέχρι τις 20/8, θα το πράξουμε. Σας ευχαριστούμε και πάλι και είμαστε βέβαιοι ότι την νέα σαιζόν η ΑΕΛ μας θα διοργανώνει στο γήπεδο της, το AEL FC ARENA, την ωραιότερη ποδοσφαιρική γιορτή.

2. Δημοσιοποιήθηκε από την εφημερίδα Ελευθερία η είδηση ότι ο Κώστας Πηλαδάκης, στον οποίο ανήκει ακόμη τυπικά το AEL FC ARENA, ενώ ουσιαστικά ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς, στην οποία ανήκει και όποια περιουσία του έχει απομείνει αφού πρόσφατα εκπλειστηριάστηκε και το σπίτι του στη Γλυφάδα και στην οποία οφείλει 129 εκατομμύρια ευρώ, κατήγγειλε τη σύμβαση μισθώσεως της ΑΕΛ μαζί του, επειδή δήθεν η ΑΕΛ δεν έχει πληρώσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το οποίο αυτός έχει υποχρέωση να πληρώνει λόγω των δανείων του στην Τράπεζα Πειραιώς.
Σαν ΑΕΛ ενημερώνουμε τους οπαδούς μας για να μην ανησυχούν ότι μονομερή καταγγελία της μισθώσεως και αποχώρηση από το AEL FC ARENA έχει δικαίωμα να κάνει, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, μόνο η ΑΕΛ.
Ο Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος έχει εισπράξει από την ΑΕΛ ως τώρα 1,5 εκατομμύριο ευρώ και δεν του οφείλεται ούτε ένα ευρώ από υπερογκα μισθώματα 3 ετών, έχει δικαίωμα να απαγορεύσει στην ΑΕΛ να χρησιμοποιεί το AEL FC ARENA, το γήπεδο που χτίστηκε πάνω σε δημόσια γη και με δανεικά χρήματα από τις καταθέσεις του ελληνικού λαού στον απατεώνα Βγενόπουλο, κολλητό του Πηλαδάκη, στην Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου - Marfin, δεν μπορεί να διώξει την ΑΕΛ από το γήπεδο της, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και σε μια διαδικασία που για να ολοκληρωθούν και 3 βαθμοί (Πρωτοδικείο, Εφετείο, Άρειος Πάγος) απαιτείται χρόνος τουλάχιστον 2 ετών και μη καταβολή του μηνιαίου μισθώματος, το οποίο έχει εξοφληθεί.
Σαν ΑΕΛ προκαλούμε τον Πηλαδάκη να προσφύγει στα δικαστήρια της Λάρισας και να αντιμετωπίσει με εξοφλημένα μισθώματα 1,5 εκατομμυρίου ευρώ εμάς με δικηγόρο τον κ. Κούγια, τον Δήμο της Λάρισας με τους νομικούς του συμβούλους, την ερασιτεχνική ΑΕΛ που του χάρισε τη δημόσια γη και εκεί είμαστε βέβαιοι με τα όσα θα αποδειχθούν ότι ο Εισαγγελέας Ποινικής διώξεως Λαρίσης θα έχει πάρα πολύ δουλειά για αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί και αφορούν τόσο την παράνομη παραχώρηση δημόσιας γης για κατασκευή γηπέδου σε ιδιώτη, αλλά και για τα θαλασσοδάνεια που πήρε και για τα οποία η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει διατάξει την έκδοση του Βγενόπουλου και των συνεργατών του στην Κύπρο για να δικαστούν για αδικήματα που επισείουν ποινή ισοβίου καθείρξεως.
Σαν ΑΕΛ, και είμαστε βέβαιοι και ο Δήμος Λαρισαίων, προκαλούμε τον Πηλαδάκη να το κάνει και να προσφύγει στα δικαστήρια για να μας διώξει από το γήπεδο μας, από το οποίο βεβαίως εισπράττει εκτός των 500.000€ που εισπράττει από εμάς, εισπράττει όπως έχουμε πληροφορηθεί και 45.000€ το μήνα από τα φωτοβολταϊκά της στέγης, ενώ μέχρι την ημέρα που άρχισε να εισπράττει από εμάς χρήματα που θα μπορούσαν να έχουν χρηματοδοτήσει 10 μεγάλες μεταγραφές, δεν είχε πληρώσει ποτέ νερό στο Δήμο στον οποίο οφείλει 400.000€ και στη ΔΕΗ αντίστοιχο ποσό.
Η ιστορία Πηλαδάκη όμως σύντομα τελειώνει, γιατί η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια του Υπουργού κ. Βασιλειάδη, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, για να γλιτώνει η ΑΕΛ μας από τον άνθρωπο που τη χρέωσε, πριν την διαλύσει, με 19 εκατομμύρια ευρώ και γι αυτό τιμωρήθηκε με την ποινή να μην ασχολείται με το ποδοσφαιρο για 10 τουλάχιστον χρόνια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top