Παρά τις μετεωρολογικές προβλέψεις για κακοκαιρία η ΑΕΛ αγωνίστηκε στο Marconi Club του Λονδίνου, αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα για την 6η αγωνιστική του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL. Από την έναρξη του αγώνα η ΑΕΛ επιβλήθηκε της αντιπάλου της, η οποία έδειχνε αργή και αποδιοργανωμένη. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την κυριαρχία μας. Ελέγξαμε και κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, ενώ δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες», δήλωσε ο προπονητής των «βυσσινί», Μίλτον Γουγουλιάς.
Παρά την ολοκληρωτική κυριαρχία των φιλοξενούμενων το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε πιο αποφασιτική και καυτή, χρησιμοποιώντας όλους τους χώρους του γηπέδου και δημιουργώντας κενούς διαδρόμους για τους επιθετικούς και τους μέσους με συνεχή κίνηση και ταχύτητα. Αποτέλεσμα αυτού του τρόπου παιχνιδιού ήταν ο καταλογισμός δϋο πέναλτι σε βάρος της ιταλικής ομάδας, στα οποία ευστόχησε η ΑΕΛ.
Στο 63ο λεπτό του αγώνα προέκυψε αμφιλεγόμενη απόφαση. Ο τερματοφύλακας της Marconi έπεσε στο έδαφος κρατώντας το πόδι του. Ο διαιτητής σφύριξε και είπε «ο αγώνας έληξε»!
Το σκορ ήταν 0-6 για την ΑΕΛ.
Τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Άντριου και από ένα οι Γιούζ και Παρκ.
Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ υποδέχεται τους Γερμανούς.

Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της ΑΕΛ σχολίασε για την αμφιλεγόμενη απόφαση του διαιτητή.
«Κατ’ αρχάς θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας.  Εκτελούσαν τέλεια και κυριάρχησαν σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού.
Η απόφαση; Είδα τον τερματοφύλακα να πέφτει κάτω κρατώντας το πόδι του. Μετά ο διαιτητής σφύριξε και έδειξε λήξη του αγώνα. Είπα στο διαιτητή ότι υπάρχει ακόμα αγώνας περίπου τριάντα λεπτών. Εκείνος απάντησε ότι η Marconi θα έπρεπε να συνεχίσει με 10 παίκτες, η ΑΕΛ προηγούνταν ήδη με 6-0 και δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον ή διασκέδαση!!! Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα! Ήθελα να τον ρωτήσω αν είναι μεθυσμένος. Του είπα ότι έχουμε κάποιον παίκτη (Κιθ Άντριου) που αντιμάχεται για το Χρυσό Παπούτσι. Με 27 λεπτά υπόλοιπο αγώνα ο Άντριου θα μπορούσε εύκολα να πετύχει άλλα δύο τέρματα. Κούνησα το κεφάλι μου σε αυτή τη γελοία λίγκα. Απλά διερωτώμαι αν θα συνέβαινε το ίδιο σε περίπτωση που η ΑΕΛ βρίσκονταν σε ανάλογης θέση. Είμαι πολύ απογοητευμένος.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top