Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστηκής του ανοιχτού πρωταθλήματος MMSL η ΑΕΛ Καναδά υποδέχτηκε την Curinga. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δύο λάθη δεν της έδωσαν τη χαρά της νίκης. «Δεν είμασταν εμείς απόψε», δήλωσε ο μέσος της ΑΕΛ, Σιμόες.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5’ με μια αμφισβητούμενη φάση για οφσάιντ. Η ΑΕΛ πίεσε ασφυκτικά και έκλεισε την Curinga στην περιοχή της, με σποτέλεσμα να ισοφαρίσει στο 15’ με τον Γιούζ. Στο 30’ ο αμυντικός της ΑΕΛ Πατσέκο σέντραρε στη μεγάλη περιοχή, οι αμυντικοί της Curinga δεν κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το σκορ 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι, ενώ η Curinga προσπαθούσε να επιτεθεί με μακρινές μπαλιές. Στο 65’ από λάθος αμυντικού της ΑΕΛ η μπάλα κατέληξε σε παίκτη της Curinga και γράφτηκε το 2-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη παρά την πίεση, τις ευκαιρίες και ένα δοκάρι που είχαν πι «βυσσινί».

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μίλτον Γουγουλιάς, έκανε τα ακόλουθα σχόλια:
«Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι απόψε και έτσι έγινε. Μπορεί να είμασταν καλύτεροι και να αξίζαμε τη νίκη, όμως όταν δεν τελειώνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τότε δεν έχεις δικαιολογίες και δεν μπορείς να κατηγορείς κανέναν άλλον. Ότι έγινε, έγινε. Κοιτάμε τη συνέχεια.
Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα κυπέλλου και στη συνέχεια μέσα στην ελληνική γιορτή «ΩΠΑ» ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα».

Τα τέρματα της ΑΕΛ πέτυχαν οι Γιούζ και Πατσέκο.

Την Τρίτη, 19 Ιουνίου, 18:30 η ΑΕΛ δίνει εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με τη μία από τις δύο ομάδες του Απόλλωνα (Μπλε) που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία. Για την 6η αγωνιστική, την Παρασκευή, 22 Ιουνίου, 20:30 η ΑΕΛ υποδέχεται τη Scottish.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top