Με σχετικό έγγραφο ο Γιώργος Βασιλειάδης κάνει γνωστό ότι αποδέχεται να συναντηθεί με την Superleague, αν και δεν βρίσκει τον λόγο όπως αναφέρει.

Αναλυτικά:
«Αγαπητέ κ. Διευθύνοντα,
Έλαβα γνώση του αιτήματος σας προς συνάντηση. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας αντιπαρέρχομαι τα όσα προσβλητικά έχουν διαρρεύσει από τη συνεδρίαση του οργάνου στα περί εκβιασμών κτλ. Η πρόταση που σας μετέφερα την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και την οποία συζητήσαμε εκτενώς, ήταν σαφής και εντός συγκεκριμένου πλαισίου. Αντιλαμβάνονται ότι αυτή δεν έγινε αποδεκτή, γεγονός απολύτως σεβαστό στο πλαίσιο του αυτοδιοικήτου. Ελπίζω ότι αντίστοιχα σεβαστό γίνεται και το γεγονός ότι το πλαίσιο για οποιαδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο αρωγή εκ μέρους της Πολιτείας, γίνεται με τους όρους που η ίδια ορίζει.
Υπό αυτό το πρίσμα, μολονότι δεν μπορώ να βρω τον λόγο μιας νέας συνάντησης, αποδέχομαι το αίτημά σας και σας καλώ στα γραφεία της ΓΓΑ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 16:00 για να με ενημερώσετε και επίσημα για την απόρριψη της προτάσεώς μου».
Σε αυτή τη δήλωση, ο υφυπουργός ξεκαθαρίζει -επίσης- ότι από την στιγμή που δεν γίνεται αποδεκτή η πρόταση του τότε δεν ισχύει και τίποτα άλλο από την πρόταση που έχει καταθέσει. 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top