Στη Λάρισα βρέθηκε, συνοδευόμενος από δύο μάνατζερ και τον δικηγόρο του, ο Σαμί Φριούι τον οποίο παρέλαβε από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βασίλης Βάνης. Ο 27χρονος Αλγερινός παίκτης πέρασε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Μάλιστα έδειξε ενθουσιασμένος από την πρώτη του επαφή με την πόλη λέγοντας στην εφημερίδα «Ελευθερία», τα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στη Λάρισα γιατί είναι μία ήρεμη πόλη, οι άνθρωποί της είναι πολύ φιλικοί και πιστεύω αυτό θα με βοηθήσει να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ». Τι γνώριζες για την ομάδα της ΑΕΛ;
«Έκανα μία πρώτη έρευνα για την ομάδα της ΑΕΛ όταν μου ήρθε η πρόταση. Έμαθα ότι έχει κατακτήσει τρόπαια και ότι είναι η μοναδική επαρχιακή ομάδα της Ελλάδας που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ. Από κει και πέρα γνωρίζω ότι είναι μία ομάδα που έχει απαιτήσεις και πάντα βάζει στόχους κι αυτό με ικανοποιεί».

Πώς αισθάνεσαι που έρχεσαι στην Ευρώπη και θα αγωνιστείς σ’ ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα;
«Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα της Ελλάδας. Είναι ένα πρωτάθλημα σεβαστό και θέλω να αξιοποιήσω αυτήν την ευκαιρία που μου δίνεται, να έρθω στην Ευρώπη μέσω της ΑΕΛ και να κάνω μία καλή πορεία. Θέλω να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες και φυσικά να βοηθήσω την ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; Πιστεύεις ότι ταυτίζονται με τους στόχους της ΑΕΛ;
«Ήρθα με σκοπό να δώσω στην ομάδα αυτό που χρειάζεται για να φτάσει εκεί που θέλει. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και δεν σας κρύβω ότι επιθυμία μου είναι να παίξω στο Europa League με την ομάδα της ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top