Ο Γιώργος Στράτος έκανε σήμερα την αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ως πρόεδρος της Super League, ενώ μεταξύ άλλων εμφανίστηκε σίγουρος πως θα φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Η ανακοίνωσή του:
Αξιότιμοι κύριοι,
Ολοκληρώνω σήμερα τη θητεία μου στην προεδρία του δ.σ. της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ. Όπως η απόφαση να διεκδικήσω την τιμητική αυτή θέση δύο χρόνια πριν, έτσι και η απόφαση για την αποχώρησή μου, ήταν κοινή με την ομάδα που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, τον Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ.
Θα ‘θελα να σας ευχαριστήσω όλους καθώς και τους εκπροσώπους σας στο Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σας. Πέραν των κατά καιρούς εντάσεων και των διαφωνιών που είναι σύμφυτες με ένα συλλογικό όργανο το οποίο λειτουργεί δημοκρατικά, πιστεύω ότι όλοι προσπαθήσαμε για το καλύτερο.
Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλω στον Χρήστο Πανόπουλο, το όραμα και τον σχεδιασμό του οποίου για το Συνεταιρισμό μας προσπάθησα να υπηρετήσω.
Ευχαριστώ όλους τους υπαλλήλους, το νομικό και τον οικονομικό μας σύμβουλο καθώς και τους εξωτερικούς μας συνεργάτες για την προσφορά τους στην κοινή προσπάθεια.
Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Γκαγκάτση, μου επιτρέπει να σας καταθέσω ότι η απόφαση του δ.σ. για την τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αποδείχτηκε σωστή για την προάσπιση των συμφερόντων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου λόγω της μακράς εμπειρίας του και της γνώσης του για πρόσωπα και πράγματα.
Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς και το νοικοκύρεμα που έγινε αυτά τα δύο χρόνια, υπό συνθήκες αντίξοες και μέσα σε ένα δυσμενές ευρύτερο περιβάλλον για την πατρίδα μας, όχι μόνο θα φανούν σύντομα αλλά θα συμβάλλουν στην εξασφάλιση μίας πιο ομαλής πορείας προς ένα πιο δημιουργικό και ασφαλές μέλλον για το επαγγελματικό και συνεπώς για ολόκληρο το ποδόσφαιρό μας.
Σας χαιρετώ με τις θερμότερες ευχές μου και προς τον νέο Πρόεδρο για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του αλλά και προς τους φιλάθλους όλων των ομάδων, ιδιαιτέρως αυτούς που συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες που προσπάθησα να υπηρετήσω.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top