Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, υπογράμμισε πως ο Γιάννης Μασούρας έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και πως μπορεί να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός μπακ, όσο και ως δεξιός μεσοεπιθετικός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά ο Ηλίας Φυντάνης:
Για τον Γιάννη Μασούρα που πρόσφατα μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό: 
«Ο Γιάννης ήταν ένα παιδί, το οποίο από μικρό, τον είχα δει στην Παναχαϊκή. Είχε πείσμα και εγωισμό. Ήταν πολύ γρήγορος, είχε μεγάλη ταχύτητα και ήταν σπρίντερ. Έκανε 100 και 200 μέτρα. Είχε έρθει στην Παναχαϊκή το 2013 από τον Ατρόμητο Πατρών. Αν και δεν πήρε ευκαιρίες, δούλεψε και τον δούλεψα ξανά όταν ήμουν συνεργάτης του Πάους στην ΑΕΛ. Πήρε χρόνο συμμετοχής για 10 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δούλεψε πολύ στην προετοιμασία και επέμενα πως μπορεί να μας βοηθήσει. Ο τότε προπονητής είχε αντίρρηση και υποστήριζε πως έπρεπε να δοθεί δανεικός. Τότε ενημέρωσα τον κ. Κούγια και με δική του επιμονή τον κρατήσαμε. Στην πορεία παραιτήθηκα μετά τον Ολυμπιακό και επανήλθα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε μπει καν στην αποστολή και ήταν εκτός πλάνων. Είχα πάει Πέμπτη και μέσα σε τέσσερις ημέρες πήρε χρόνο συμμετοχής για 15 λεπτά. Εξελίχθηκε και μπόρεσε να καλύψει τα κενά του οποιουδήποτε συμπαίκτη του και κάπως έτσι τον βάλαμε ως δεξί μπακ. Η πρώτη θέση που αγωνίστηκε ήταν ως winger, αλλά δούλεψε στο κομμάτι του μπακ και παρουσίασε σημαντική βελτίωση. Τώρα που πήγε στον Ολυμπιακό, θα βελτιωθεί περισσότερο και αν δουλέψει στην τακτική των μπακ, θα γίνει ένα μοντέρνο μπακ που μπορεί να την παίξει όλη την πλευρά μόνος του».

Για το αν έχει πιθανότητες ο παίκτης να καθιερωθεί στους Πειραιώτες: 
«Επειδή είναι εγωιστής και υπολογίζει πολύ στον εαυτό του, ενώ διαθέτει εξαιρετική ταχύτητα και αντοχές, πιστεύω σε εκείνον».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο: 
«Όλες οι άμυνες προσέχουν τις άμυνές τους. Ακόμη και η Βραζιλία πήγε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Προβάδισμα φαίνεται πως έχει η Βραζιλία, η οποία συνδυάζει την τεχνική της με την αμυντική της λειτουργία. Επίσης, με έχει εντυπωσιάσει η Ουρουγουάη. Η Αγγλία έπαιξε λίγο πιο επιθετικά, έπαιξε με έναν παίκτη στις πλευρές. Όλες οι ομάδες προσέχουν και θα προσέξουν περισσότερο την άμυνά τους. Σαν Έλληνας θα ήθελα να πάει η Ουρουγουάη στον τελικό… Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένα. Μπορεί να έχουμε και κάποια έκπληξη». 
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top