Μετά από συζητήσεις με ομάδες, ένας ακόμα πρώην «βυσσινί» παίκτης βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, επιλέγοντας το Κυπριακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα την ομάδα του Ερμή Αραδίππου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Κώστας Μπανούσης, συμφώνησε με τον Ερμή Αραδίππου, που ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της νέας του ομάδας:
«Ο Ερμής Αραδίππου ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μπανούση. Καλοσωρίζουμε τον Έλληνα μεσοαμυντικό στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Κώστας Μπανούσης, είναι γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 1988, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα της γενέτειράς του, την Ελασσόνα, εντάχθηκε στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2006 και τον Μάρτιο του 2008 έγινε επαγγελματίας, κατόπιν εισήγησης του Γιώργου Δώνη, χωρίς ωστόσο να καταγράψει επίσημη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της ΑΕΛ. Αγωνίστηκε δανεικός από την ΑΕΛ στο Χαϊδάρι, στον Πυρσό Γρεβενών, ενώ έφυγε ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2010 για τον Εορδαϊκό. Την σεζόν 2011-2012 βρέθηκε στην ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, της οποίας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με 10 γκολ, ενώ το καλοκαίρι του 2012 πήγε στον ΟΦΗ. Από τον Ιανουάριο του 2015 ήταν παίκτης της ΑΕΛ και είχε συνολικά 38 συμμετοχές και 1 τέρμα. Την σεζόν 2016-2017, αγωνίστηκε στην Football League με την Σπάρτη, ενώ την σεζόν 2017-18 βρέθηκε στον Αστέρα Αμαλιάδας, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top