Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής και σκόρερ της Λαμίας, στο φιλικό με την ΑΕΛ, Ντένις Επστάιν, με αφορμή το εντός έδρας φιλικό παιχνίδι, που έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας. Αναλυτικά o Ντένις Επστάιν:
«Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας μας, αλλά το γκολ είναι γκολ. Πάντως αυτό που μετράει είναι η εικόνα που δείξαμε στο παιχνίδι. Συνεργαστήκαμε και λειτουργήσαμε όλοι μας άψογα και παρόλο που σε μερικά σημεία του παιχνιδιού υπήρχαν στιγμές που είχαμε κάποια κενά, όμως αυτό είναι φυσιολογικό καθώς είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Γενικά είναι πάρα πολύ χαρούμενος και για εμένα, αλλά πιο πολύ για την εικόνα της ομάδας και για το πως αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με την ΑΕΛ.»

Για το νέο σύστημα που δουλεύει η Λαμία:
«Εάν πετύχει το νέο σύστημα και εάν δουλέψει μετέπειτα αυτό θα το δούμε. Έχουμε έναν πολύ έμπειρο προπονητής και πιστεύω πως έχουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να παίξουμε το συγκεκριμένο σύστημα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι όλοι έμπειροι, δουλεύουμε καθημερινά σκληρά, αλλά για τον αν θα πετύχει το νέο σύστημα αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη. Το σημαντικότερο είναι πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top