Ο κ. Κούγιας κατατρέχεται από περιττά άγχη πιο πολύ από το άγχος να τηρήσει την υπογραφή του.
Ο κ. Πηλαδάκης δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, διοικητικά ή μετοχικά, με την ομάδα. Είναι και θα παραμείνει απλός φίλαθλος της ΑΕΛ. Ησυχάστε λοιπόν. Εσείς είστε κ. Κούγια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, του προπονητικού κλπ είτε απευθείας είτε μέσω εταιρειών (έμμεσα). Μην αγχώνεστε. Εκτός αν έχετε λόγο. Αφήστε τα προσχηματικά ερωτήματα και τις δεσμεύσεις και υποσχέσεις και τηρήστε τις συμφωνίες που υπογράψατε. ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ. Κούγια.
1. Το Γήπεδο δεν έχει μισθωθεί. Παραχωρείται για συγκεκριμένες μέρες και ώρες (τις αγωνιστικές και 1 προπόνηση) και υπό συγκεκριμένους όρους. Δεν τηρείτε τους όρους, δεν σας παραχωρούμε το χώρο ούτε τις λοιπές υπηρεσίες (πχ ρεύμα). Αλήθεια έχετε δει μισθωτή του οποίου το ρεύμα να πληρώνει ο ιδιοκτήτης;
2. Αντίθετα, τα γραφεία, ο ραδιοφωνικός σταθμός κλπ έχουν μισθωθεί. Για αυτό, και μολονότι δεν έχετε πληρώσει τα μισθώματα και το ρεύμα, παρόλα αυτά, σεβόμενοι τον νόμο, θα έχετε πρόσβαση σε αυτά και μόνο. Και αυτό μέχρι να βγει απόφαση εξώσεώς σας λόγω οφειλών και λόγω αυτοδίκαιης λήξης του συμφωνητικού για το Γήπεδο.
Ανοίξτε τα συμφωνητικά που έχουμε υπογράψει και βρείτε τι πρέπει να κάνετε.

Αν δεν προλαβαίνετε, εμείς στωικά, για μια ακόμα φορά σας τα θυμίζουμε:
1. Πληρώστε το αντάλλαγμα που συμφωνήσατε, και δώσαμε τα χέρια, ενώ λίγο καιρό μετά προσφύγατε δικαστικά για να πάρετε πίσω την υπογραφή σας. Και κυρίως εξασφαλίστε την πληρωμή του με τις εγγυήσεις για τις οποίες δεσμευτήκατε (εκχώρηση). Χωρίς αυτές τις εγγυήσεις, παραχώρηση του Γηπέδου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Είναι απλό.
Χωνέψτε το.
Προσέλθετε λοιπόν σήμερα και υπογράψτε νέο -πλέον- συμφωνητικό με το αντάλλαγμα που πέρσι συμφωνήσαμε και τις αντίστοιχες εγγυήσεις. Μετά δημοσιοποιήστε το κιόλας.
2. Ασφαλίστε τους φιλάθλους και τους αγώνες με το κατάλληλο ασφαλιστήριο ΑΜΕΣΑ και πάψτε να παίζετε με την ασφάλεια τόσων ανθρώπων. Το αναμένουμε και μετά δημοσιοποιήστε το κιόλας.
3. Πληρώστε το ρεύμα που καταναλώνετε και τα ενοίκια των χώρων που έχετε μισθώσει (αυτά είναι μισθωμένα πράγματι ενώ το γήπεδο, ως αγωνιστικός χώρος, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ). Μετά δημοσιοποιήστε τα εξτρέ.
4. Αποκαταστήστε τις ζημιές στα καθίσματα, τις οθόνες κλπ. Τηρήστε την υπογραφή σας που λέει ότι μετά από κάθε αγώνα θα αποκαθιστούσατε τις ζημιές αλλιώς δεχόσασταν να μην ξαναμπείτε στο γήπεδο. Μετά δημοσιοποιήστε τις εργασίες.
Αλλιώς, αν δεν τα κάνετε, θα αποδειχθεί ότι υπογράψατε τα συμφωνητικά με σκοπό να μην τα τηρήσετε.
Ποτέ δεν μας άρεσε, ούτε μας εξέφραζε η δημόσια αντιπαράθεση, εσείς το επιλέγετε και αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε για να πούμε την αλήθεια και μόνο, το γήπεδο θα το χρησιμοποιήσετε ΜΟΝΟ εάν υπογράψετε νέα σύμβαση, γνωρίζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις, έχετε το χρόνο σήμερα να πράξετε όλα τα παραπάνω.
Εάν δεν το κάνετε η ευθύνη βαραίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εσάς, η ομάδα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Γήπεδο με δική σας υπαιτιότητα.
Τέρμα τα ψέματα.

Για την εταιρεία και ατομικά
Κώστας Πηλαδάκης
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top